![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám AMD Phenom FX 3 8650 2.3ghz. procesor nainštalovaný v ASUS M3A78-EM Motherboard. Som sa Arctic strieborné 5 do centra cpu tepla Zakladače na usmernenia z ich internetových stránok. Všimol som si, čo je niekedy v závislosti od Probe 2 program, ktorý prišiel s palube, voľnobežnej temps na cpu bude niekedy byť 40 až 41 stupňov C. potom inokedy bude 47 alebo 48. Musím skontrolovať miestnosti temps a zabezpečil by boli rovnaké. Je to normálne páliť v priebehu doby trvania Artic Silver 5? rovnako ako ďalšie komponenty, alebo je to skoro rovnako bežné vo všeobecnosti? I ešte nepodarilo dosiahnuť vysokú unusally temps, ale jus bloudění o výkyvmi nahor i nadol väčšinou. Vďaka za akýkoľvek vstup! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych řekl, že rozsah je to, co bych si od voľnobehu a nahraje, myslím, že by ste chceli spustiť proces sledovať a zistiť, aké zaťaženie naozaj je. Jsem neviděl, že veľká zmena v steady-state stroj.
| |||
| |||
| Ahoj, nie je si celkom istý, čo máte na mysli proces, ktorý sleduje? Vďaka! práve teraz, zatiaľ čo pri zaťažení, je to beh medzi 41 a 42 stupňov C. |
|
| |||
| |||
| Správcovi úloh / Procesy, ukazuje to, čo je pomocou proporcie cpu čas http://vlaurie.com/computers2/Articles/taskman.htm alebo niečo podobné, že na operačných systémoch spoločnosti Microsoft. |
|
| |||
| |||
| Ahoj, som úloha manažéra a tiež našiel program s názvom sledovať proces, ktorý hovorí veľa ceste mojej, vedúci lol!. Všimol som si, AOL a môj Avast proti vírusu boli obe skenovanie na e-mailu tak, že som zdravotne postihnutých časti v avast tak, AOL môže starať o poštu a že sám, zdá sa, že som rozdiel. Budem sa držať hľadáme veci, ktoré môžu byť mimo prevádzky, ktoré nie sú potrebné. Díky moc za vašu pomoc! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Rozhodnutie CPU - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 26. mája 2009 18:32 |
| Pomalé lägga Youtube HD prehrávanie na 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimedia & Kodeky | 2 | 18. apríl 2009 14:55 |
| 98% CPU? - P4 3Ghz HT | PhilipM1 | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 7. apríla 2009 14:14 |
| Veľmi zvláštně cpu temps | rbscooby | Procesory, základné dosky & RAM | 15 | 20. júla 2008 14:48 |
| 55c pri voľnobehu | pete21 | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 5. apríla 2008 14:08 |
| Thread Tools | |
| |