![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам АМД Пхеном ФКС 3 8650 2.3гхз. процесор инсталиран на Асус М3А78-ЕМ матичној плочи. ЈА примијенити Арктички сребро 5 до центра ЦПУ топлоте расипач по смјеровима од своје уеб странице. оно што сам приметио, је понекад према проверу 2 програм који је дошао са одбор, у стању мировања на Темпс ЦПУ ће понекад бити 40 до 41 степени Ц. Тада други пута ће бити 47 или 48. Имам чек соби Темпс а свакако су били исти. Да ли је то нормална спали у току периода од арктички Силвер 5? као и других компоненти или, ово је згодан велик део праведан нормалан уопште? Имам не постигне било које високе унусаллы Темпс али, ЈУС недоумици око прозора и падова углавном. Хвала за било који улаз! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хтео је рећи да је домет што бих добити између мирује и итава, мислим можда желели да покрене процес праћења и видјети шта се стварно оптерећења. Ја сам не види да пуно варијација у стални стања машине.
| |||
| |||
| Здраво, не сасвим сигурни шта значе процес по монитору? Хвала! Управо сада, док је под оптерећењем, то се изводи између 41 и 42 степени Ц. |
|
| |||
| |||
| Таск Манагер / Процеси показује шта се користи пропорције ЦПУ времена хттп://влаурие.цом/цомпутерс2/Артицлес/таскман.хтм или нешто слично на Мицрософт оперативним системима. |
|
| |||
| |||
| Бок, ЈА провјерити задатак водитељ и такође, наћи програм који се зове процес монитор говори много начина над мојим, водитељка лол!. ЈА запажен, АОЛ-а, мој проту-вирус Аваст су оба скенирања е-поште који је тако, тај део сам онемогућен у аваст тако, АОЛ могу се побринути за маил и да сам, чини се, направио је разлику. Ја ћу држати хандсоме за ствари које мај бити покренут да нису потребни. Хвала врло много за ваша помоћ! |