мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

АМД Пхеном ФКС кс3 8650 2.3ГХз Процесор Темпс - Просјеци Промена на неактиван

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. Мар 2009, 11:32
Мембер Гроуп

Имам АМД Пхеном ФКС 3 8650 2.3гхз. процесор инсталиран на Асус М3А78-ЕМ матичној плочи. ЈА примијенити Арктички сребро 5 до центра ЦПУ топлоте расипач по смјеровима од своје уеб странице. оно што сам приметио, је понекад према проверу 2 програм који је дошао са одбор, у стању мировања на Темпс ЦПУ ће понекад бити 40 до 41 степени Ц. Тада други пута ће бити 47 или 48. Имам чек соби Темпс а свакако су били исти. Да ли је то нормална спали у току периода од арктички Силвер 5? као и других компоненти или, ово је згодан велик део праведан нормалан уопште? Имам не постигне било које високе унусаллы Темпс али, ЈУС недоумици око прозора и падова углавном. Хвала за било који улаз!
Old 12. Мар 2009, 12:20
Донаторска Група

Хтео је рећи да је домет што бих добити између мирује и итава, мислим можда желели да покрене процес праћења и видјети шта се стварно оптерећења. Ја сам не види да пуно варијација у стални стања машине.

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Old 12. Мар 2009, 12:26
Мембер Гроуп

Здраво, не сасвим сигурни шта значе процес по монитору? Хвала! Управо сада, док је под оптерећењем, то се изводи између 41 и 42 степени Ц.
Old 12. Мар 2009, 12:59
Донаторска Група

Таск Манагер / Процеси показује шта се користи пропорције ЦПУ времена

хттп://влаурие.цом/цомпутерс2/Артицлес/таскман.хтм или нешто слично на Мицрософт оперативним системима.
Old 12. Мар 2009, 14:16
Мембер Гроуп

Бок, ЈА провјерити задатак водитељ и такође, наћи програм који се зове процес монитор говори много начина над мојим, водитељка лол!. ЈА запажен, АОЛ-а, мој проту-вирус Аваст су оба скенирања е-поште који је тако, тај део сам онемогућен у аваст тако, АОЛ могу се побринути за маил и да сам, чини се, направио је разлику. Ја ћу држати хандсоме за ствари које мај бити покренут да нису потребни. Хвала врло много за ваша помоћ!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц