![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben AMD Phenom FX 3 8650 2.3ghz var. işlemci ASUS M3A78-EM Anakart yüklü. Ben yön başına işlemci ısı yayıcı ortasında kendi web sitesinden Arctic Gümüş 5 uygulanır. Ne fark var, bazen Prob 2 olan yönetim kurulu ile birlikte programa göre, işlemci üzerindeki boş temps bazen C. Diğer kere olur 40 41 derece olacak 47 veya 48. Ben oda temps kontrol ve emin aynı olduğunu yaptı. Bu Artic Silver 5 dönemde yanık sırasında bu normal mi? yanı sıra diğer bileşenleri veya bu hemen hemen sadece, normal genel olarak? Herhangi bir unusally yüksek temps ulaşmış değil ama, inişler ve çıkışlar çoğunlukla ilgili göçebe hak. Herhangi bir giriş için teşekkür ederiz! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu dizi size boş ve yüklü, seni izlemek ve yük gerçekten ne olduğunu görmek bir süreç çalıştırmak ister düşünüyoruz arasında elde ediyorum olduğunu söylemek istiyorum. Ben istikrarlı devlet makinesinde bu kadar varyasyonu görmedim ettik.
| |||
| |||
| Merhaba, oldukça işleme monitör ile ne demek emin değilim? Teşekkürler! yük altında ise şu anda, bu 41 ve 42 C derece arasında çalışıyor |
|
| |||
| |||
| Görev Yöneticisi / İşlemler ne işlemci zaman oranlarını kullanarak's gösterir http://vlaurie.com/computers2/Articles/taskman.htm Microsoft işletim sistemlerinde bu gibi falan. |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben, görev yöneticisi ve kontrol programının benim üzerinde kafa lol bol şekilde anlatır sürecinin izlenmesi adı bulunamadı!. Ben ve AOL fark, benim avast anti virüs de bu e-posta tarama olduğu için, engelli avast bu bölüm bu kadar, AOL e-posta bakmak ve tek başına bu, bir fark yapmış görünüyor. Bazı şeyleri bu gerekli değildir çalışıyor olabilir arıyor devam edecektir. Çok teşekkürler, yardım! |