![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я маю AMD Phenom FX 3 8650 2.3ГГц. процесора, встановленого в ASUS M3A78-EM Материнська плата. Я застосував Arctic Silver 5 в центрі процесором тепло розкидувач на напрямках з їх сайту. те, що я помітив, іноді по Probe 2 Програма, яка прийшла з Радою простою Temps від процесора буде іноді від 40 до 41 ° С. Потім інший раз, буде 47 або 48. Я перевірив номер Temps і переконалися, що це були ті ж. Хіба це нормально під час запису в період Artic Silver 5? а також інші компоненти, або, це досить багато саме нормальні в цілому? Я не укладали якихось високих unusally Temps, але Jus бродити злети і падіння, в основному. Спасибо за будь-який внесок! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б сказав, що діапазон, що ви хочете отримати від простою і завантажені, я думаю, ви могли б запустити процес моніторингу і подивитися, що навантаження дійсно є. Я не бачив, що багато для зміни стаціонарного комп'ютера.
| |||
| |||
| Привіт, не зовсім впевнений, що ви розумієте під контроль процес? Спасибо! Зараз, перебуваючи під навантаженням, він працює від 41 до 42 градусів С. |
|
| |||
| |||
| Диспетчер задач / процесів, показує, що масштаби використання процесорного часу http://vlaurie.com/computers2/Articles/taskman.htm або щось схоже на операційних системах Microsoft. |
|
| |||
| |||
| Привіт, я перевірив, менеджер завдань, а також, знайти програму під назвою процесу монітор, який говорить багато вище за моє розуміння, голова LOL!. Я помітив, AOL і мій Avast вірус анти обидва сканування електронної пошти, щоб я відключив її участь у Avast Так, AOL може подбати про пошту і тільки, здається, зробив різницю. Я буду продовжувати дивитися на речі, які можуть бути запущені, які не потрібні. Велике спасибі за вашу допомогу! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Рішенням процесор - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 26 травня 2009 18:32 |
| Низька лага YouTube HD відтворення на 3GHz процесор | anthonyla65 | Мультимедіа & кодеки | 2 | 18 квітня 2009 14:55 |
| 98% завантаження ЦП? - P4 3Ghz HT | PhilipM1 | Процесори, материнські плати RAM & | 11 | 7 квітня 2009 14:14 |
| Дуже дивно Temps процесор | rbscooby | Процесори, материнські плати RAM & | 15 | 20 липня 2008 14:48 |
| 55C на холостому ходу | pete21 | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 5 квітня 2008 14:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |