menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

AMD Phenom II X4 940 Black Edition

Reply

Thread Nástroje
Old 8 ledna 2009, 14:18
Dárce Skupina

Default AMD Phenom II X4 940 Black Edition

Ahoj jen přečíst recenzi na AMD nové čtyř-jádrové procesory, a přestože se zdá, že její jejich na správné cestě, s chladnější quietier, 45nm procesem, jsou nebo se zdají být stále hraje catch-nahoru, a to i s intels 2yo Q6600 (na jeden 65nm), který právě ztratil na rychlosti vozidel, ale porazit nový Phenom zcela na přetaktování, myslím špatně pobyt s Intel pro nové stavět ještě kluci
http://www.custompc.co.uk/reviews/60...k-edition.html

Počítač jednou mě v šachu
Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu.

Můj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základní deska:
asus a8n SLI Deluxe
Paměť RAM:
2GB Corsair xms PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
Monitor (s):
22in širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro
Old 9 ledna 2009, 16:42
Člen Skupina

Souhlasím. na phenom 2 je vylepšením na phenom série ale nemůže srovnávat jakékoli Intel Quad core, dokonce q9400, která je trochu levnější.
Old 10 leden 2009, 18:57
Nový člen skupiny

I am a AMD uživatele, protože jsem začal můj IT profese. Jeho i moje doporučení přátel ...

ale v kanceláři využíváme Intel. upřímně řečeno I dont vidět velký rozdíl mezi těmito dvěma.

-------------
Freeware OpenSource
Old 11 leden 2009, 05:45
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal freewarestar88 View Post
I am a AMD uživatele, protože jsem začal můj IT profese. Jeho i moje doporučení přátel ...

ale v kanceláři využíváme Intel. upřímně řečeno I dont vidět velký rozdíl mezi těmito dvěma.

-------------
Freeware OpenSource
Ahoj mate IVE používá od AMD Athlon XP dní a až poslední stavět (budovat nový bude mít Intel) mají vždy myslel, že pokud se nejlepší, až praskne INTEL zpět na scénu se svým novým CPU, co dva roky lety a nyní její AMD hrací catch-s INTEL,
třesky pro babek INTEL jsou mnohem lépe pro domácí stavitel / overclocker

Počítač jednou mě v šachu
Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu.
Old 12 leden 2009, 03:26
Dárce Skupina

Používáme různé čipy I don't pozorovat rozdíl.

Můj systém: Vlastní zástavba v1.2

Processor (s):
Duální Inter Core E2160@3.02Ghz
Základní deska:
Asus P5PL2-E
Paměť RAM:
2 x 1 GB DDR2 533MHz PC4200
Grafické karty (s):
NVidia GeForce 7600GS 512mb
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Western Digital 160gigabajt Sata HDD
Optická mechanika (s):
LG DVD-ROM LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Cooler Master Case a Antec PSU
Chlazení:
2x Antec Fans
Síť / Internet:
BT Broadband
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operační systém (y):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
AMD Phenom 9950 Black Edition? Murgy90 Procesory, základní desky & RAM 1 25.srpna 2009 14:44
Ikony nezobrazují ve Windows XP Black Edition CompSpud Operační systémy Windows 0 15. červen 2009 05:06
Rozhodnutí CPU - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 xZoDiACx Procesory, základní desky & RAM 1 26. května 2009 18:32
Windows Vista Black Edition barev Pro XP Gurbir Operační systémy Windows 11 12. května 2008 09:58
Core 2 Quad vs 9600 + černá vydání robina80 Procesory, základní desky & RAM 3 25 ledna 2008 21:37
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.