μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

AMD Phenom ΙΙ X4 940 Black Edition

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8 Ιανουαρίου 2009, 14:18
Ομάδα Δωρητών

Default AMD Phenom ΙΙ X4 940 Black Edition

Γεια σας μόλις διαβάσετε την αναθεώρηση των νέων quad πυρήνα των AMD cpu, και αν και φαίνεται τους στο σωστό δρόμο, με ένα πιο δροσερό quietier, 45nm διαδικασία, που είναι ή φαίνεται να εξακολουθεί να παίζει catch-up, ακόμα και με intels 2yo Q6600 (για ένα 65nm) που μόλις έχασε στο χρηματιστήριο ταχύτητες αλλά κερδίσει το νέο Phenom απολύτως overclocking, θεωρώ κακή μείνετε με την Intel για τα νέα παιδιά εξακολουθούν να οικοδομήσουμε
http://www.custompc.co.uk/reviews/60...k-edition.html

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 9 Γενάρη 2009, 16:42
Μέλος Ομάδα

Συμφωνώ. phenom 2 είναι η βελτίωση των phenom σειράς αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιαδήποτε Intel Quad πυρήνα, ακόμη και οι q9400 που είναι λίγο φθηνότερη.
Old 10 Ιανουαρίου, 2009, 18:57
Νέο Μέλος Ομάδα

Είμαι από το χρήστη και η AMD έχω αρχίσει IT μου επάγγελμα. Επίσης, στους φίλους μου ...

αλλά στη θέση τους θα χρησιμοποιούν Intel. μιλώντας με ειλικρίνεια Ι dont δείτε μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο.

-------------
Δωρεάν OpenSource
Old 11 Ιανουαρίου, 2009, 05:45
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας freewarestar88 View Post
Είμαι από το χρήστη και η AMD έχω αρχίσει IT μου επάγγελμα. Επίσης, στους φίλους μου ...

αλλά στη θέση τους θα χρησιμοποιούν Intel. μιλώντας με ειλικρίνεια Ι dont δείτε μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο.

-------------
Δωρεάν OpenSource
Hi mate IVE χρησιμοποιηθούν δεδομένου ότι η AMD Athlon XP ημέρες και μέχρι την τελευταία μου μέσω της κατασκευής (νέα κατασκευή θα έχει Intel) έχουν πάντα πίστευα ότι όταν το καλύτερο, μέχρι INTEL σκάσει πάλι στο προσκήνιο με το νέο τους επεξεργαστές τι πριν από δύο χρόνια και τώρα την AMD αναπαραγωγή της υστέρησης σε σχέση με την Intel,
Μπανγκς δολάρια για INTEL είναι πολύ καλύτερα για το σπίτι οικοδόμου / overclocker

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.
Old 12 Ιανουαρίου 2009, 03:26
Ομάδα Δωρητών

Χρησιμοποιώντας τις διάφορες μάρκες δεν παρατηρήσετε μια διαφορά.

Το σύστημά μου: Custom Built v1.2

Processor (s):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Motherboard:
Asus P5PL2-Ε
Μνήμες:
2 x 1GB DDR2 533MHz PC4200
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
Western Digital Sata 160GB HDD
Optical Drive (s):
LG DVD-Rom και LiteOn 20x DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
Cooler Master υπόθεση και Antec PSU
Ψύξη:
2x Antec Ανεμιστήρες
Network / Internet:
BT Broadband
Monitor (ες):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operating System (s):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
AMD Phenom 9950 Black Edition; Murgy90 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 25 Αυγούστου 2009 14:44
Δεν Παρουσίαση Εικονίδια στα Windows XP Black Edition CompSpud Λειτουργικά συστήματα Windows 0 15 Ιουν 2009 05:06
Απόφαση CPU - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 xZoDiACx Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 26η Μαΐου 2009 18:32
Windows Vista Black Edition χρωμάτων Για XP Gurbir Λειτουργικά συστήματα Windows 11 12η Μαΐου 2008 09:58
Core 2 Quad 9600 + vs μαύρη έκδοση robina80 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 25 Ιαν 2008 21:37
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.