![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi samo čitati pregled AMDs novi quad core CPU, i iako je njezina izgleda njihov na pravom putu, sa quietier hladnjak, 45nm procesu, oni su i dalje Čini se da igranje ulova-gore, čak i sa intels 2yo Q6600 (na jedan 65nm), koji upravo izgubio na dionicama, ali brzina istukoše novi Phenom potpuno na overclocking, mislim bolestan boravak s Intel za nove graditi još dečki http://www.custompc.co.uk/reviews/60...k-edition.html
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Slažem se. je phenom 2 je poboljšanje na phenom serije, ali se ne mogu usporediti s bilo kojim Intel quad core, čak q9400, što je malo jeftinije. |
|
| |||
| |||
| Ja sam i AMD korisnik od sam počeo moj IT struke. Njegova je preporuka da moji prijatelji ... ali u uredu koristimo Intel. iskreno govoreći ja dont vidjeti mnogo razlika između ta dva. ![]() ------------- Freeware OpenSource |
|
| |||
| |||
| Quote:
bangs krupna sačma za INTEL su daleko bolje za dom graditelj / overclocker
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koristeći različite čips ne primijetiti razliku.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| AMD Phenom 9950 Black Edition? | Murgy90 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 25 kolovoz 2009 14:44 |
| Simboli ne pojavljuje u sustavu Windows XP Black Edition | CompSpud | Windows Operating Systems | 0 | 15. lipnja 2009 05:06 |
| Odluka CPU - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 26. svibanj 2009 18:32 |
| Windows Vista Black edition Color Scheme Za XP | Gurbir | Windows Operating Systems | 11 | 12. svibanj 2008 09:58 |
| Core 2 Quad 9600 + vs crna izdanje | robina80 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 25 siječanj 2008 21:37 |
| Thread Tools | |
| |