kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

AMD Phenom X4 940 II Black Edition

Reply

Téma eszközök
Old Január 8, 2009, 14:18
Donor Group

Default AMD Phenom X4 940 II Black Edition

Szia csak olvas felülvizsgálatát SZKH új quad core CPU, és bár úgy tűnik, hogy a jó úton, a hűvösebb quietier, 45nm folyamat, akkor vagy még úgy tűnik, hogy játszik a felzárkózás, még intels 2yo Q6600 (a egy 65nm), amely éppen elvesztette a készlet sebességet, de megverte az új Phenom teljesen overclocking, gondolom, ill felfüggesztette az Intel új építeni még fiúk
http://www.custompc.co.uk/reviews/60...k-edition.html

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old Január 9, 2009, 16:42
Csoport tagja

Egyetértek. A jelenség a 2. javulást a jelenség sorozatot, de nem tudja összehasonlítani semmilyen intel quad core, még a q9400, ami egy kicsit olcsóbb.
Old Január 10, 2009, 18:57
Új tag Csoport

Én vagyok a felhasználó és az AMD mert én is kezdtem a IT szakmát. Az is az én baráti ajánlás ...

de a hivatalban használt Intel. őszintén szólva én dont lásd sok különbség a kettő között.

-------------
Freeware OpenSource
Old Január 11, 2009, 05:45
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by freewarestar88 View Post
Én vagyok a felhasználó és az AMD mert én is kezdtem a IT szakmát. Az is az én baráti ajánlás ...

de a hivatalban használt Intel. őszintén szólva én dont lásd sok különbség a kettő között.

-------------
Freeware OpenSource
Hi mate ive használni, mivel az AMD Athlon XP nap, és amíg az utolsó építeni (új építésű lesz Intel) mindig azt hittem, amennyiben a legjobb, míg INTEL felszakadási vissza a jelenetet az új CPU-k, amit két évvel ezelőtt és most az AMD játszik a felzárkózás az Intel,
frufru a Bucks INTEL sokkal jobb a hazai biztosítási tanácsadó overclocker

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.
Old Január 12, 2009, 03:26
Donor Group

Használata a különböző chipek Nem nyilatkozat különbség.

My System: Egyedi Építés v1.2

Processzor (ok):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Alaplap:
Asus P5PL2-E
RAM memória:
2 x 1 GB DDR2 533Mhz PC4200
Grafikus kártya (k):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Western Digital 160GB SATA HDD
Optikai meghajtó (k):
LG DVD-ROM és LiteOn 20x DVD-RW
Case / tápegység:
Cooler Master Case és Antec PSU
Hűtés:
2x Antec Ventillátorok
Hálózat / Internet:
BT Broadband
Monitor (ok):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operációs rendszer (ek):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
AMD AMD Phenom 9950 Black Edition? Murgy90 Processzorok, alaplapok és RAM 1 Augusztus 25, 2009 14:44
Ikon nem jelenik meg a Windows XP Black Edition CompSpud A Windows operációs rendszerek 0 15. június 2009 05:06
CPU határozat - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 xZoDiACx Processzorok, alaplapok és RAM 1 26. május 2009 18:32
Windows Vista Black Edition Színséma For XP Gurbir A Windows operációs rendszerek 11 12. május 2008 09:58
Core 2 Quad vs 9600 + Black edition robina80 Processzorok, alaplapok és RAM 3 25. január 2008 21:37
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.