![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia csak olvas felülvizsgálatát SZKH új quad core CPU, és bár úgy tűnik, hogy a jó úton, a hűvösebb quietier, 45nm folyamat, akkor vagy még úgy tűnik, hogy játszik a felzárkózás, még intels 2yo Q6600 (a egy 65nm), amely éppen elvesztette a készlet sebességet, de megverte az új Phenom teljesen overclocking, gondolom, ill felfüggesztette az Intel új építeni még fiúk http://www.custompc.co.uk/reviews/60...k-edition.html
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Egyetértek. A jelenség a 2. javulást a jelenség sorozatot, de nem tudja összehasonlítani semmilyen intel quad core, még a q9400, ami egy kicsit olcsóbb. |
|
| |||
| |||
| Én vagyok a felhasználó és az AMD mert én is kezdtem a IT szakmát. Az is az én baráti ajánlás ... de a hivatalban használt Intel. őszintén szólva én dont lásd sok különbség a kettő között. ![]() ------------- Freeware OpenSource |
|
| |||
| |||
| Idézet:
frufru a Bucks INTEL sokkal jobb a hazai biztosítási tanácsadó overclocker
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Használata a különböző chipek Nem nyilatkozat különbség.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| AMD AMD Phenom 9950 Black Edition? | Murgy90 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | Augusztus 25, 2009 14:44 |
| Ikon nem jelenik meg a Windows XP Black Edition | CompSpud | A Windows operációs rendszerek | 0 | 15. június 2009 05:06 |
| CPU határozat - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 26. május 2009 18:32 |
| Windows Vista Black Edition Színséma For XP | Gurbir | A Windows operációs rendszerek | 11 | 12. május 2008 09:58 |
| Core 2 Quad vs 9600 + Black edition | robina80 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 25. január 2008 21:37 |
| Téma eszközök | |
| |