![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי רק לקרוא סקירה של AMDs חדש מרובע ליבות CPU, ולמרות שלה נראה שלהם על המסלול הנכון, עם מקרר quietier, תהליך 45nm,, או שהם עדיין נראה משחק catch-up, אפילו עם intels 2yo Q6600 (ב א 65nm) אשר איבד רק בשעה המניה במהירויות אלא להכות את Phenom חדש לגמרי ב overclocking, חושב חולה להישאר עם אינטל חדשים לבנות עדיין חבר 'ה http://www.custompc.co.uk/reviews/60...k-edition.html
|
| |||
| |||
| אני מסכים. את phenom 2 הינו שיפור של phenom סדרה אבל זה לא יכול להשוות לכל אינטל מרובע ליבות, q9400 אפילו שהוא קצת זול יותר. |
|
| |||
| |||
| אני משתמש AMD ו מאז אני כבר התחלתי זה המקצוע שלי. גם את ההמלצה לחברים שלי ... אבל אנחנו משתמשים ב-Office אינטל. אני מדבר בכנות dont רואה הרבה הבדל בין השניים. ![]() ------------- Freeware OpenSource |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
bangs דולר עבור אינטל הם הרבה יותר את בית הקבלן / overclocker
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| באמצעות צ 'יפס שונים, אני לא מבחין בהבדל.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| AMD Phenom Black Edition 9950? | Murgy90 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 25 אוגוסט 2009 14:44 |
| סמלים לא מופיעה ב-Windows XP Black Edition | CompSpud | מערכות ההפעלה Windows | 0 | ה -15 בחודש יוני 2009 05:06 |
| החלטת CPU - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 26 במאי 2009 18:32 |
| Windows Vista Black Edition הצבעים עבור XP | Gurbir | מערכות ההפעלה Windows | 11 | -12 במאי 2008 09:58 |
| Core 2 מרובע לעומת 9600 + מהדורה שחורה | robina80 | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | ה -25 בחודש ינואר 2008 21:37 |
| שרשרת כלים | |
| |