mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

AMD Phenom X4 II 940 Black Edition

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 8, 2009, 14:18
Donorų grupės

Default AMD Phenom X4 II 940 Black Edition

Hi tik skaityti apie naują AMD Quad Core CPU peržiūrėti ir, nors jos, atrodo, jų teisingame kelyje, su aušintuvu quietier, 45 nanometrų procesą, jie yra ar vis dar atrodo, kad žaidžia pasivyti, net intels 2yo Q6600 (dėl 65 nm), kuri tiesiog prarastų riedmenų greitis, bet mušti naujas Phenom visiškai ne įsijungimas galvoti blogai gyventi su Intel naujo kurti dar vaikinai
http://www.custompc.co.uk/reviews/60...k-edition.html

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Sausis 9, 2009, 16:42
Narys

sutinku. Phenom 2 gerinimas Phenom serija, bet ji negali lygintis su bet Intel Quad Core, net q9400 kuris yra šiek tiek pigiau.
Old Sausis 10, 2009, 18:57
Naujas Narys

Aš ir AMD vartotojas, nes aš jau pradėjau savo IT profesija. Jos taip pat mano rekomendacija draugai ...

o pareigas mes naudojame Intel. garbingai kalbėti I dont see didelio skirtumo tarp dviejų.

-------------
Freeware OpenSource
Old Sausis 11, 2009, 05:45
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by freewarestar88 View Post
Aš ir AMD vartotojas, nes aš jau pradėjau savo IT profesija. Jos taip pat mano rekomendacija draugai ...

o pareigas mes naudojame Intel. garbingai kalbėti I dont see didelio skirtumo tarp dviejų.

-------------
Freeware OpenSource
Hi mate IVE naudojamas nuo AMD Athlon XP ir per dienas, kol mano paskutinis pastatyti (naujos statybos turės Intel) visada maniau, kur jie geriausi, kol INTEL sprogo atgal į savo naujus procesorius SCENE kas dvejus metus ir dabar jos AMD Žaidžia pasivyti Intel,
Bangs už Bucks Intel daug geriau už namų statybininkas / overclocker

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.
Old Sausis 12, 2009, 03:26
Donorų grupės

Naudojant skirtingus lustus I don't pranešimas skirtumas.

Mano sistema: Custom Built V1.2

Procesorius (-iai):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5PL2-E
RAM atmintis:
2 x 1GB DDR2 533MHz PC4200
Graphics Card (-ai):
Nvidia GeForce 7600GS 512MB
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Western Digital 160GB SATA HDD
Optical Drive (s):
LG DVD-ROM ir LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Cooler Master byla ir Antec PSU
Aušinimas:
2x Antec Fanai
Tinklas / Internetas:
Broadband
Monitorius (-ai):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operacinė sistema (-os):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
AMD Phenom 9.950 Black Edition? Murgy90 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 Rugpjūtis 25, 2009 14:44
Piktogramos nerodomi Windows XP Black Edition CompSpud Windows "operacinės sistemos 0 Birželis 15, 2009 05:06
CPU Sprendimas - 9.950 AMD Phenom / Phenom 720 xZoDiACx CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 Gegužė 26, 2009 18:32
"Windows Vista" Black Edition spalvų schemą XP Gurbir Windows "operacinės sistemos 11 Gegužė 12, 2008 09:58
Core 2 Quad vs 9600 + BLACK EDITION robina80 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 25 sausis 2008 21:37
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.