![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi tik skaityti apie naują AMD Quad Core CPU peržiūrėti ir, nors jos, atrodo, jų teisingame kelyje, su aušintuvu quietier, 45 nanometrų procesą, jie yra ar vis dar atrodo, kad žaidžia pasivyti, net intels 2yo Q6600 (dėl 65 nm), kuri tiesiog prarastų riedmenų greitis, bet mušti naujas Phenom visiškai ne įsijungimas galvoti blogai gyventi su Intel naujo kurti dar vaikinai http://www.custompc.co.uk/reviews/60...k-edition.html
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| sutinku. Phenom 2 gerinimas Phenom serija, bet ji negali lygintis su bet Intel Quad Core, net q9400 kuris yra šiek tiek pigiau. |
|
| |||
| |||
| Aš ir AMD vartotojas, nes aš jau pradėjau savo IT profesija. Jos taip pat mano rekomendacija draugai ... o pareigas mes naudojame Intel. garbingai kalbėti I dont see didelio skirtumo tarp dviejų. ![]() ------------- Freeware OpenSource |
|
| |||
| |||
| Citata:
Bangs už Bucks Intel daug geriau už namų statybininkas / overclocker
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Naudojant skirtingus lustus I don't pranešimas skirtumas.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| AMD Phenom 9.950 Black Edition? | Murgy90 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Rugpjūtis 25, 2009 14:44 |
| Piktogramos nerodomi Windows XP Black Edition | CompSpud | Windows "operacinės sistemos | 0 | Birželis 15, 2009 05:06 |
| CPU Sprendimas - 9.950 AMD Phenom / Phenom 720 | xZoDiACx | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Gegužė 26, 2009 18:32 |
| "Windows Vista" Black Edition spalvų schemą XP | Gurbir | Windows "operacinės sistemos | 11 | Gegužė 12, 2008 09:58 |
| Core 2 Quad vs 9600 + BLACK EDITION | robina80 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 25 sausis 2008 21:37 |
| Temos įrankiai | |
| |