![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi just read przegląd AMD nowy quad core CPU, i choć jej się ich na właściwe tory, a chłodniejsze quietier, 45nm proces, są lub wydają się być nadal grać doganiania, nawet z intels 2yo Q6600 (na jeden 65nm), który właśnie stracił na prędkości, ale stanie pobić nowy Phenom całkowicie w overclockingu, zespoły złego pobyt Intel nadal budować nowe faceci http://www.custompc.co.uk/reviews/60...k-edition.html
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Zgadzam się. w phenom 2 jest poprawa do phenom serii, ale nie może porównać do jakiegokolwiek Intel quad core, nawet q9400 który jest nieco tańsze. |
|
| |||
| |||
| Ja i AMD od użytkownika I've started my IT zawodu. Jego również moje zalecenia do przyjaciół ... ale w biurze wykorzystujemy Intel. I szczerze mówiąc dont zobaczyć wiele różnic między tymi dwoma. ![]() ------------- Freeware OpenSource |
|
| |||
| |||
| Cytat:
bangs dla INTEL kozły są znacznie lepsze dla domu budowniczego / overclocker
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Korzystanie z różnych chipów nie zauważyć różnicy.
|
| Zakładki |