![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max citit doar o trecere în revistă a AMDs nou procesor quad core, si, desi pare sa lor pe calea cea bună, cu un cooler quietier, procesul de 45nm,, acestea sunt sau par a fi încă joc prinde-up, chiar si cu intels 2yo Q6600 (pe o 65nm), care a pierdut doar la viteze de stoc, dar se afla în noi Phenom total la overclocking, cred prost stau cu Intel pentru noi construim încă baieti http://www.custompc.co.uk/reviews/60...k-edition.html
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Sunt de acord. phenom de 2 este o îmbunătăţire la phenom serie, dar nu se poate compara cu orice Intel quad core, chiar de q9400, care este un pic mai ieftine. |
|
| |||
| |||
| Sunt şi AMD de utilizator, deoarece l-am început să-mi IT profesie. De asemenea, sa-mi recomandare la prieteni ... dar în funcţie vom folosi Intel. sincer vorbind I dont vedea mult diferenţa dintre cele două. ![]() ------------- Freeware OpenSource |
|
| |||
| |||
| Citat:
Bangs de dolari pentru INTEL sunt mult mai bine pentru acasă constructor / overclocker
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Folosind diferite chipsuri nu observa o diferenţă.
|
| Marcaje |