![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок само читати преглед АМДс нови Куад цоре ЦПУ, и иако је њена изгледа њихов на правом путу, са куиетиер хладњак, 45нм процесу, они су и даље Чини се да играње улове-горе, чак и са интелс 2ыо К6600 (на један 65нм), који управо изгубио на дионицама, али брзина истукоше нови Пхеном потпуно на Оверцлоцкинг, мислим болестан боравак са Интел за нове градити још момци хттп://ууу.цустомпц.цо.ук/ревиеус/60...к-едитион.хтмл
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Слажем се. је пхеном 2 је побољшање на пхеном серије, али се не могу упоредити са било којим Интел Куад цоре, чак к9400, што је мало јефтиније. |
|
| |||
| |||
| Ја сам и АМД корисник од сам почео мој ИТ струке. Његова је препорука да моји пријатељи ... али у канцеларији користимо Интел. искрено говорећи ја донт видјети много разлика између та два. ![]() ------------- Фрееуаре ОпенСоурце |
|
| |||
| |||
| Куоте:
бангс крупна сачма за ИНТЕЛ су далеко боље за дом градитељ / оверцлоцкер
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Користећи различите ЦИПС не приметити разлику.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Подржава АМД Пхеном 9950 Блацк Едитион? | Мургы90 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 25 Авг 2009 14:44 |
| Симболи не појављује у систему Уиндоус КСП Блацк Едитион | ЦомпСпуд | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 15. јуна 2009 05:06 |
| Одлука ЦПУ - АМД Пхеном 9950 / Пхеном 720 | ксЗоДиАЦкс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 26 мај 2009 18:32 |
| Уиндоус Виста Блацк едитион Цолор Сцхеме За КСП | Гурбир | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 12 мај 2008 09:58 |
| Цоре 2 Куад 9600 + вс црна издање | робина80 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 25 јануар 2008 21:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |