менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

AMD Phenom X4 940 II Black Edition

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 січня 2009, 14:18
Донор групи

Default AMD Phenom X4 940 II Black Edition

Привіт щойно прочитав огляд AMDs новий процесор Core Quad, і, хоча здається, їх на правильний шлях, з кулером quietier, 45nm процес, або вони все ще, здається, грає наздогнати, навіть з INTELS 2yo Q6600 (на 65-нм), який щойно втратив на фондовому швидкостях, але бити зовсім нові Phenom на розгоні, думаю, жорстоке залишитися з Intel на новий побудувати ще хлопці
http://www.custompc.co.uk/reviews/60...k-edition.html

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 9 січня 2009, 16:42
Член групи

Я згоден. Phenom 2 є поліпшення Phenom серії, але вона не може зрівнятися з будь-яким процесором Intel Core Quad, навіть Q9400 який трохи дешевше.
Old 10 січня 2009, 18:57
Нові члени групи

Я і AMD користувачеві так як я почав свою ІТ-професії. Її також мої рекомендації друзів ...

але й в офісі ми використовуємо Intel. чесно кажучи, я не бачу великої різниці між ними.

-------------
Freeware OpenSource
Old 11 січня 2009, 05:45
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав freewarestar88 View Post
Я і AMD користувачеві так як я почав свою ІТ-професії. Її також мої рекомендації друзів ...

але й в офісі ми використовуємо Intel. чесно кажучи, я не бачу великої різниці між ними.

-------------
Freeware OpenSource
Привіт Mate Ive використовуватися AMD з часів Athlon XP і за допомогою до останньої збірки (побудувати новий матиме Intel), завжди думав, що вони де краще, поки INTEL увірвалися назад на сцену зі своїми новими процесорами, що два роки тому, і тепер його AMD грали в догонялки з INTEL,
чубок на бакси INTEL набагато краще для домашнього будівельника / оверклокер

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.
Old 12 січня 2009, 03:26
Донор групи

Використовуючи різні фішки я не помітите різниці.

Моя система: Custom Built v1.2

Процесор (и):
Інтер Dual Core E2160@3.02Ghz
Материнська плата:
Asus P5PL2-E
ОЗУ:
2 X 1GB DDR2 533MHz PC4200
Графічна карта (и):
Nvidia GeForce 7600GS 512MB
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Western Digital 160Gb SATA HDD
Оптичний привід (и):
LG DVD-Rom і LiteOn 20x DVD-RW
Діло / PSU:
Cooler Master Корпус і БП Antec
Охолодження:
2x Antec вентилятори
Мережі / Інтернет:
BT Broadband
Монітор (и):
Samsung SyncMaster 931CW 19 "
Операційна система (и):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
AMD Phenom 9950 Black Edition? Murgy90 Процесори, материнські плати RAM & 1 25 серпня 2009 14:44
Ікони не показувати в Windows XP Black Edition CompSpud Операційні системи Windows 0 15 червня 2009 05:06
Рішенням процесор - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 xZoDiACx Процесори, материнські плати RAM & 1 26 травня 2009 18:32
Windows Vista Black Edition колірну схему для XP Gurbir Операційні системи Windows 11 12 травня 2008 09:58
Core 2 Quad VS 9600 + Black Edition robina80 Процесори, материнські плати RAM & 3 25 січня 2008 21:37
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.