![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти момчета, какво най-бързите процеси на AMD или Intel разглеждане на AMD е 3Ghz и Intel е 2.66Ghz, също и когато излязат игри и изискват CPU този 2.8Ghz ще бъде прекалено бързо за Intel един и разбира се на AMD ще го изпълним плавно? ?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако това е за игри просто получи E8500.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 2,8 GHz на един единствен ядрото може би. и да отговори на оригиналния въпрос, i7 победим phenom 2 с доста голям брой. но e8500 е по-добре за игри от цена / изпълнение съотношение. Ако имате много пари, за да прекарат тогава i7 е голям, но по-добре е за e8500 цена за изпълнение. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i7 е загуба на пари ММО Като да купуват overpriced DDR3 и т.н. Една i7 срещу един q9550 двете OC'd до 3,7 са равни в игрите Както каза по-горе просто получи E8500
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Имах нормален проблем и може да реши couldnt но отидох с Phenom и DONT съжаление го малко. |
|
| |||
| |||
| Да мисля, че ще отида с phenom като освен в Обединеното кралство £ 200 заради DDR3 и Intel mobos са глупаво цени |
|
| |||
| |||
| Добре, съгласен съм получи phenom му евтини. Но също така се съглася с E8500, в крайна сметка всичко зависи от вас. В дългосрочен план Phenom е по-добър от E8500 (от нейните едно четириного ядрото). |
|
| |||
| |||
| Това в действителност не е вярно на всички, дори и ако тя е била тя не го прави добра покупка.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Решение CPU - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 26 май 2009 г. 18:32 |
| Phenom X4 955 - По-добре Intel процесори? | robina80 | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 4 май 2009 г. 10:42 |
| AMD Phenom 2 AM3 срещу Intel Core i7 | robina80 | Процесори, дънни платки & RAM | 0 | 9 февруари 2009 09:42 |
| Intel E7200 или AMD X2 6000 + или AMD Phenom X3 8450 | CodeFreakC | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 3 ноември 2008 10:19 |
| Intel Q6660 или AMD Phenom 9600 | Compasky | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 13 Jan 2008 11:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |