![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Co nejrychleji proc se AMD nebo Intel zvažuje se 3Ghz AMD a Intel se 2.66Ghz, i když hry vyjdou, a vyžaduje to je cpu 2.8Ghz bude příliš rychle pro Intel jedna a jistě se AMD bude probíhat hladce, že? ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud je to jen pro hraní her získat E8500.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 2,8 GHz na jednom jádru možná. a odpovědět na svou původní otázku, I7 porazit phenom 2 by docela velké číslo. ale e8500 je lepší pro hraní her na poměr ceny a výkonu. Pokud budete mít spoustu peněz na útraty I7 pak je skvělá, ale e8500 je lepší pro náklady na výkon. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I7 je plýtvání penězi IMO S kupovat předražené DDR3 a tak dále Na I7 vs q9550 jedno jak OC'd až 3,7 se rovná hra Podobně jako výše uvedeno jen dostat E8500
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Měl jsem problém rozumný a může rozhodnout, ale i couldnt šel s Phenom a dont litovat jeden bit. |
|
| |||
| |||
| Jo myslím, že budu s phenom, jak ušetřit v UK 200 liber kvůli DDR3 a Intel mobos se hloupě ceny |
|
| |||
| |||
| dobře, souhlasím získat phenom jeho levnější. ale já také souhlasím s E8500, nakonec to všechno na vás. V dlouhodobém horizontu je Phenom je lepší než E8500 (jeden od jeho čtyř-jádrové procesory). |
|
| |||
| |||
| To není opravdu pravda, vůbec, a to iv případě, že se to nedělá to dobrý nákup.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Rozhodnutí CPU - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 26. května 2009 18:32 |
| Phenom X4 955 - Lepší procesory Intel? | robina80 | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 4. května 2009 10:42 |
| AMD Phenom 2 AM3 vs Intel Core I7 | robina80 | Procesory, základní desky & RAM | 0 | 9. únor 2009 09:42 |
| Intel E7200 nebo AMD X2 6000 + nebo AMD Phenom X3 8450 | CodeFreakC | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 3. listopad 2008 10:19 |
| Intel Q6660 nebo AMD Phenom 9600 | Compasky | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 13. ledna 2008 11:42 |
| Thread Nástroje | |
| |