![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Hi guys,
Kas greičiausias proc AMD arba Intel svarsto AMD 3GHz ir Intel 2.66GHz, taip pat kai Žaidimai lauk ir reikalauja CPU thats 2.8GHz, bus per greitai ir "Intel" vienas Žinoma AMD bus paleisti sklandžiai? ? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jei tai yra lošimų Just get E8500.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
2.8 GHz su vienu pagrindinių gal. ir atsakyti į pirminį klausimą, i7 beat Phenom 2 iki gana daug. , bet E8500 yra geresnis už lošimo nuo kainos / kokybės santykį. Jei turite apkrovų pinigus išleisti ten i7 yra puikus, bet E8500 yra geresnis už išlaidų efektyvumą.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
i7 yra pinigų švaistymas, TJO
Atsižvelgdama pirkti brangių DDR3 ir tt I7 vs q9550 ir OC'd iki 3,7 lygūs žaidimų Kaip minėta pirmiau, tik gauti E8500
Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
Turėjau sane klausimą ir gali nuspręsti couldnt bet aš su Phenom ir dont regret it bitas.
|
|
|
|||
|
|||
|
Taip manau, eisim su kaip Sutaupote JK Phenom
Nes DDR3 ir "Intel mobos 200 £ yra kvailai kaina |
|
|
|||
|
|||
|
gerai, aš sutinku gauti Phenom jos cheaper. bet aš taip pat sutinku su E8500, galų gale viskas priklauso nuo jūsų. Ilgalaikio Phenom yra geriau nei E8500 (nes jos Quad Core).
|
|
|
|||
|
|||
|
Tai nėra tiesa ne visi, ir net jei ji buvo tai nereiškia, kad ji gera pirkimas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
|