![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi guys, whats najszybszy proc AMD lub Intel rozważa się 3Ghz AMD i Intel jest 2,66, a także podczas gier wyjdzie i wymagają procesora thats 2.8Ghz będzie zbyt szybkie dla jednego i ofcourse Intel AMD będzie go uruchomić bez problemów? ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli jest to gra tylko dla dostać E8500.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 2,8 GHz w jednym rdzeniem maybe. i odpowiedzieć na pytanie, oryginalny, w i7 pokonanie phenom 2 przez dość dużą liczbę. ale e8500 jest lepszy w grach od cena / wydajność. jeśli masz wiele pieniędzy następnie i7 jest wielki, ale jest lepiej dla e8500 koszt wydajności. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i7 jest marnotrawstwem pieniędzy IMO Po kupić overpriced DDR3 i tak dalej Wystąpił jeden i7 vs q9550 zarówno OC'd do 3,7 są równe w grach Jak powiedziano powyżej tylko dostać E8500
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Miałem rozsądny wydaje i couldnt może podjąć decyzję, ale wyjechałem z Phenom i dont regret to jeden bit. |
|
| |||
| |||
| Tak myślę, il przejść z phenom jak zapisać w Wielkiej Brytanii £ 200 powodu DDR3 oraz Intel mobos są stupidly cenach |
|
| |||
| |||
| dobrze, zgadzam się phenom jego tańszy. ale także uzgodnić z E8500, w końcu to wszystko zależy od ciebie. W dłuższej perspektywie Phenom jest lepszy od E8500 (ponieważ jest to quad core). |
|
| |||
| |||
| To nie prawda w ogóle, a nawet jeśli to nie jest on dobry zakup.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |