![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut baieti, ce este cel mai rapid proc a AMD Intel sau AMD în considerare este 3Ghz şi 2.66Ghz Intel este, de asemenea, jocuri, atunci când ies afară şi necesită un procesor thats 2.8Ghz va fi prea repede pentru un Intel şi AMD a desigur va rula fără probleme? ?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă acest lucru este doar pentru jocuri, a lua un E8500.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 2.8 GHz pe un singur nucleu poate. şi pentru a răspunde la întrebarea dvs. original, de I7 bate phenom 2 destul de către un număr mare. e8500, dar este mai bine pentru jocuri de la preţ / performanţă raportul. dacă aveţi încărcături de bani pentru a petrece apoi I7 este mare, dar este mai bine pentru e8500 cost pentru performanţă. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I7 este o risipă de bani OMI După ce sa cumperi overpriced DDR3 şi aşa mai departe O I7 vs un q9550 ambele OC'd la 3.7 sunt egali în jocuri Ca a spus de mai sus tocmai a lua un E8500
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Am avut normal couldnt problemă şi poate decide, dar m-am dus cu Phenom şi dont regreta un pic. |
|
| |||
| |||
| Da, cred ca voi merge cu phenom ca ai salva în Marea Britanie £ 200, din cauza DDR3 şi Intel mobos sunt stupid preţ |
|
| |||
| |||
| Ei bine, sunt de acord sa primesc un phenom mai ieftin. dar i de asemenea, de acord cu E8500, în cele din urmă, totul depinde de tine. În termen lung a Phenom este mai bine decât E8500 (de la un quad core). |
|
| |||
| |||
| Asta nu e foarte adevărat, la toate, şi chiar şi în cazul în care acesta a fost nu face o bună achiziţie.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |