![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, што је најбржи проци је АМД или Интел АМД је с обзиром на 3Гхз и 2.66Гхз Интел је, такође, када игре изађу и захтевају ЦПУ 2.8Гхз тај ће бити пребрзо за једног и офцоурсе Интел АМД ће се покренути глатко? ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је то само за гаминг добити Е8500.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 2,8 ГХз на једној језгри можда. и да одговори на ваш изворни питање, на и7 тукли пхеном 2 по прилично велик број. а е8500 је бољи за играње од прице / перформанце ратио. ако имате хрпе новца потрошите и7 онда је супер, али е8500 је бољи за костим за успешност. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и7 је расипање новца ИМО Имајући за купити оверприцед ДДР3 и тако даље Догодила се једна и7 вс к9550 на 3,7 и ОЦ'д једнаки у играма Као што рече горе само добити Е8500
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Имао сам проблем здрав и цоулднт може да одлучи, али сам са Пхеном и донт пожалити један залогај. |
|
| |||
| |||
| Мислим да ћу ићи са пхеном кад сте у Великој Британији 200 £ због ДДР3 и Интел мобос су глупо цени |
|
| |||
| |||
| добро, слажем се добити пхеном својим јефтиније. али ја такође слажете са Е8500, на крају све зависи о вама. У дугорочно је Пхеном је бољи од Е8500 (један од својих Куад цоре). |
|
| |||
| |||
| То није стварно правога на све, па чак и ако је то то не чине добру куповину.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Одлука ЦПУ - АМД Пхеном 9950 / Пхеном 720 | ксЗоДиАЦкс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 26 мај 2009 18:32 |
| Пхеном Кс4 955 - ЦПУ Интел Боље? | робина80 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 4 мај 2009 10:42 |
| АМД Пхеном 2 АМ3 вс Интел Цоре и7 | робина80 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 0 | 9 фебруар 2009 09:42 |
| Интел Е7200 или АМД Кс2 6000 + или АМД Пхеном Кс3 8450 | ЦодеФреакЦ | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 3 новембар 2008 10:19 |
| К6660 Интел или АМД Пхеном 9600 | Цомпаскы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 13 јануар 2008 11:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |