![]() |
|
| |||
| |||
| selam çocuklar, en hızlı proc'ta Whats AMD veya Intel AMD düşünüyor 3Ghz ve intel 2.66Ghz, aynı zamanda oyunlar çıkmak ve bir cpu çok hızlı intel tek ve Tabii AMD sorunsuz çalıştırmak için olacaktır 2.8GHz that gerektirir mi? ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu oyun için bir E8500 bulabilirsiniz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tek çekirdekli 2,8 GHz belki. ve orijinal soruyu cevaplamak için, i7 oldukça büyük bir sayı ile Phenom 2 yendi. ama e8500 fiyat gelen oyun için daha iyi / performans oranı. Eğer böyle i7 harcamak için para yükler büyük ama e8500 performans ücreti için daha hayırlıdır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i7 para israfı IMO olduğunu Üzerinde overpriced DDR3 ve satın almak olması 3,7 için bir i7 Vs bir q9550 de OC'd oyun eşit olduğunu Yukarıdaki gibi bir E8500 almak söyledi
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Ben ve aklı başında bir sorun vardı couldnt karar verebilir ama Phenom ile gittim ve bir parça pişman dont. |
|
| |||
| |||
| evet ben sana İngiltere'de kaydetmek olarak Phenom birlikte düşünmek £ 200 DDR3 ve Intel mobos nedeniyle ukalâca fiyatlandırılır |
|
| |||
| |||
| Ben bir Phenom ile ucuza almak katılıyorum. ama i de E8500 ile, sonunda hepsi sizin için kabul ediyorum. Uzun vadeli olarak E8500 daha iyi Phenom olduğunu (ve bir dört çekirdekli beri). |
|
| |||
| |||
| Bu gerçekten hiç de doğru değil,'s eğer o bile iyi bir satış yapmaz.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |