![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, Whats швидкий Proc AMD або Intel розгляді драмів 3Ghz і Intel є 2.66GHz, і тоді, коли гра вийшла і вимагають процесор Thats 2.8Ghz це буде занадто швидко для Intel одним і звичайно в AMD вона буде запускатися гладко? ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо це гра просто отримати E8500.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 2,8 ГГц на одне ядро може бути. і відповісти на ваше оригінальний питання, i7 побили Phenom 2 по досить велике число. але E8500 краще для ігор зі співвідношенням ціна / продуктивність. Якщо у вас купу грошей, щоб витрачати то i7 велика, але E8500 краще витрат на виконання. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i7 є марною тратою грошей ІМО Маючи купити завищеними DDR3 і так далі I7 проти Q9550 і OC'd до 3,7 рівні в іграх Як сказано вище просто отримати E8500
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я мала розумне питання і може Couldnt вирішили, але я пішов з Phenom і Dont жалкую один біт. |
|
| |||
| |||
| Та я думаю, піду з Phenom, як ви збережете у Великобританії £ 200 через DDR3 і материнських плат Intel є нерозумно ціною |
|
| |||
| |||
| Добре, я згоден отримувати Phenom своєї дешевше. Але я також згоден з E8500, врешті-решт, все залежить від вас. У довгостроковій перспективі Phenom краще E8500 (з моменту його Quad Core). |
|
| |||
| |||
| Це не зовсім так на всіх, і навіть якщо він це не робить її гарною покупкою.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |