по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

AMD X2 6000 или 6400

Reply

Нишка Инструменти
Old 28-ми Ноември, 2007, 11:29
Zek
Новите държави Група

здрасти на всички
Аз гледам да се построи нов компютър и съм мислене на която и излизане на AMD x2 6000 или 6400, ако някой разполага с персонален компютър работи или на 2 на процесора може да ми кажете какво мислите и ако те са си струва парите.

Наздравици

Zek
Old 28 ноември 2007, 12:16
Номер на групата

Нито един от двамата.

Intel E6850.

Сериозно, "Nuff каза.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 30 Ноември, 2007, 16:47
Член Група

този въпрос на мнение, между AMD или Intel
също непременно 6400 + е по-добре, тъй като е 0,4 GHz повече?
Old 30 Ноември, 2007, 19:55
Номер на групата

Не.

Ако закупите CPU просто въз основа на това е часовник скорост тогава сте deluding си.

Значи това, което казвам е, че Celeron 2ghz е по-добре, отколкото на процесора Core2 1.83ghz. Да? Не?

В 6400 пейки кръговото движение на E6750. Следователно E6850.

Защо мислиш, че AMD цената на 6400 около E6750 цената?

Craiig: Сериозно сега (и наистина, аз не се опитвам да се обиждаш), но ако това е колко малко знаете вие да искате да получите повече съвети преди покупка на останалите битове съм виждал споменава в няколко други нишки .

-Kanoakavirus
Old 1-ви декември, 2007, 06:22
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Алекс View Post
Craiig: Сериозно сега (и наистина, аз не се опитвам да се обиждаш), но ако това е колко малко знаете вие да искате да получите повече съвети преди покупка на останалите битове съм виждал споменава в няколко други нишки .
Знам = (Im нов за всичко това и най-добрият ми Im опитвате да получите информация, така и DONT направи грешка. DONT worrie АЗ didnt го offencivly ^ ^

Знам, че DONT знаем много, но аз никога няма да знае, освен ако не попитам и пост?
Съжалявам, ако Im anoying = (
Old 1-ви декември, 2007, 06:46
Номер на групата

Това е далеч от досадни Craiig. Бих просто мразя всеки член да харчите пари за нещо, когато те биха могли да имат да имат закупени нещо по-добро за кръговото движение на същите пари.

-Kanoakavirus
Old 1 декември 2007, 09:52
Zek
Новите държави Група

Здрасти
Имам имаше преосмисляне на Intel, а може би е най-добрият вариант (Мисля), гледам наоколо в минута можете да получите четворни ядрото qx6600 за 164,00, ще бъде това по-добре да отида с тази, вместо E6850?
Old 1-ви декември, 2007, 10:52
Номер на групата

За бъдещите proofing? Да?

Защото и ефективност? Не, не е просто още. Въпреки, че множество резбовани Apps все още тенденция.

-Kanoakavirus
Old 6-ти декември 2007, 16:03
Номер на групата

Очевидно не може да победи с четворни ядрото във вашата платформа, но както каза Алекс в минута там не е много (ако има такива) повиши ефективността на използване на текущия софтуер от четворни ядрото на процесора, в сравнение с двойно ядро.

Бях изкушен да отида за четворни ядрото на ИМО, както това е сделка в минута - все пак съм избрал за AMD X2 6000 +, и не погледнах назад, тъй като.

Това е движение в акционерно скорост в момента, но смятам, че за overclocking

Моята система: = /

Процесор (и):
AMD 64x2 6000 +
Дънната платка:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM памет:
Корсар XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графична карта (и):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптично устройство (а):
CDRW + DVD-RW [двоен слой]
Дело / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охлаждане:
Zalman CNPS9700NT
Мрежа / Интернет:
двойна Gigabit / 20mb Кабел
Монитор (и):
19 "HannsG
Операционна система (и):
XP Pro 32Bit
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc