μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

AMD X2 6000 ή 6400

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28 Νοεμβρίου 2007, 11:29
Zek
Νέο Μέλος Ομάδα

Hi all
Ψάχνω να κατασκευάσει ένα νέο υπολογιστή και σκέφτομαι είτε πρόκειται για έναν AMD x2 6000 ή 6400, αν κάποιος έχει ένα PC με λειτουργικό σύστημα, είτε από τα 2 της CPU μπορεί να θέλω να μάθω τι πιστεύουν και αν αξίζει τα χρήματα.

Εις υγεία

Zek
Old 28η Νοέμβρη 2007, 12:16
Ομάδα Δωρητών

Δεν.

Intel E6850.

Σοβαρά, 'Nuff είπε.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 30 Νοέμβρη 2007, 16:47
Μέλος Ομάδα

thats θέμα γνώμης, μεταξύ AMD και Intel
6400 + και σίγουρα είναι καλύτερη, δεδομένου ότι έχει 0,4 Ghz περισσότερο;
Old 30 Νοέμβρη 2007, 19:55
Ομάδα Δωρητών

Όχι.

Εάν αγοράσετε ένα cpu απλά βασίζονται σε αυτήν την ταχύτητα ρολογιού τότε είσαι λάθος σου.

Τι σας λέμε είναι ότι ένα Celeron 2ghz είναι καλύτερη από μια Core2 cpu 1.83ghz. Ναι; Οχι;

Το 6400 τα έδρανα κυκλική E6750. Εξ ου και E6850.

Γιατί νομίζετε ότι το 6400 η AMD τιμή γύρω από την τιμή του E6750;

Craiig: Σοβαρά τώρα (και πραγματικά, δεν είμαι προσπαθεί να είναι προσβλητική), αλλά αν αυτό είναι το πόσο λίγο γνωρίζετε ίσως να θέλετε να λάβετε περισσότερες συμβουλές πριν από την αγορά τα άλλα κομμάτια που έχω δει σας αναφέρω ένα-δύο άλλα νήματα .

-Kanoakavirus
Old 1 Δεκεμβρίου 2007, 06:22
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex View Post
Craiig: Σοβαρά τώρα (και πραγματικά, δεν είμαι προσπαθεί να είναι προσβλητική), αλλά αν αυτό είναι το πόσο λίγο γνωρίζετε ίσως να θέλετε να λάβετε περισσότερες συμβουλές πριν από την αγορά τα άλλα κομμάτια που έχω δει σας αναφέρω ένα-δύο άλλα νήματα .
Γνωρίζω = (im νέων σε όλα αυτά και προσπαθούμε im καλύτερο μου να πάρω τις πληροφορίες, ώστε i dont κάνει λάθος. worrie i dont didn't πάρετε offencivly ^ ^

Ξέρω i dont ξέρτε πολύ, αλλά ποτέ δε θα μάθω αν δεν ρωτήσω και μετά;
Συγγνώμη αν anoying im = (
Old 1 Δεκεμβρίου 2007, 06:46
Ομάδα Δωρητών

Είναι μακριά από ενοχλητικές Craiig. Θα ήθελα μόνο μίσος κάθε μέλος να δαπανήσουν χρήματα για κάτι που θα μπορούσε να έχει θα μπορούσαν να έχουν αγοραστεί κάτι καλύτερο για την ίδια κυκλική χρήματα.

-Kanoakavirus
Old 1ης Δεκεμβρίου 2007, 09:52
Zek
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου
Είχα την επανεξέταση της Intel και ίσως είναι η καλύτερη επιλογή (νομίζω), κοιτάζοντας γύρω στο λεπτό μπορείτε να πάρετε quad πυρήνα qx6600 για 164,00, αυτό θα είναι καλύτερα να πάμε με αυτό αντί του E6850;
Old 1 Δεκεμβρίου 2007, 10:52
Ομάδα Δωρητών

Για τη θωράκιση μέλλον; Ναι;

Για καθορίζονται και από τις επιδόσεις; Οχι, απλώς δεν έχει ακόμα. Αν και πολλές εφαρμογές κοχλιωτές γίνονται πιο mainstream.

-Kanoakavirus
Old 6 Δεκεμβρίου 2007, 16:03
Ομάδα Δωρητών

Προφανώς δεν μπορείτε να νικήσει με quad πυρήνα στο ντύσιμο σας, αλλά, όπως είπε στο Alex λεπτά, δεν υπάρχει μεγάλη (αν υπάρχουν) χρησιμοποιώντας τρέχουσες επιδόσεις αύξηση λογισμικό από quad πυρήνας cpu, σε σύγκριση με ένα διπλό πυρήνα.

Μπήκα στον πειρασμό να πάω για quad πυρήνα του ΙΜΟ, όπως είναι οι ευκαιρίες στο λεπτό - αν και θα επιλέξει την AMD X2 6000 +, και δεν έχουν εξεταστεί από το πίσω.

Είναι λειτουργεί σε ταχύτητες stock αυτή τη στιγμή και εγώ, αλλά έχω την πρόθεση για overclocking είναι

Το σύστημά μου: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Motherboard:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Μνήμες:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [διπλής στρώσης]
Υπόθεση / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Ψύξη:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
διπλή Gigabit / 20Mb Cable
Monitor (ες):
19 "HannsG
Operating System (s):
XP Pro 32bit
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.