![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all Ψάχνω να κατασκευάσει ένα νέο υπολογιστή και σκέφτομαι είτε πρόκειται για έναν AMD x2 6000 ή 6400, αν κάποιος έχει ένα PC με λειτουργικό σύστημα, είτε από τα 2 της CPU μπορεί να θέλω να μάθω τι πιστεύουν και αν αξίζει τα χρήματα. Εις υγεία Zek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν. Intel E6850. Σοβαρά, 'Nuff είπε.
|
| |||
| |||
| thats θέμα γνώμης, μεταξύ AMD και Intel 6400 + και σίγουρα είναι καλύτερη, δεδομένου ότι έχει 0,4 Ghz περισσότερο; |
|
| |||
| |||
| Όχι. Εάν αγοράσετε ένα cpu απλά βασίζονται σε αυτήν την ταχύτητα ρολογιού τότε είσαι λάθος σου. Τι σας λέμε είναι ότι ένα Celeron 2ghz είναι καλύτερη από μια Core2 cpu 1.83ghz. Ναι; Οχι; Το 6400 τα έδρανα κυκλική E6750. Εξ ου και E6850. Γιατί νομίζετε ότι το 6400 η AMD τιμή γύρω από την τιμή του E6750; Craiig: Σοβαρά τώρα (και πραγματικά, δεν είμαι προσπαθεί να είναι προσβλητική), αλλά αν αυτό είναι το πόσο λίγο γνωρίζετε ίσως να θέλετε να λάβετε περισσότερες συμβουλές πριν από την αγορά τα άλλα κομμάτια που έχω δει σας αναφέρω ένα-δύο άλλα νήματα .
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ξέρω i dont ξέρτε πολύ, αλλά ποτέ δε θα μάθω αν δεν ρωτήσω και μετά; Συγγνώμη αν anoying im = ( |
|
| |||
| |||
| Είναι μακριά από ενοχλητικές Craiig. Θα ήθελα μόνο μίσος κάθε μέλος να δαπανήσουν χρήματα για κάτι που θα μπορούσε να έχει θα μπορούσαν να έχουν αγοραστεί κάτι καλύτερο για την ίδια κυκλική χρήματα.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Είχα την επανεξέταση της Intel και ίσως είναι η καλύτερη επιλογή (νομίζω), κοιτάζοντας γύρω στο λεπτό μπορείτε να πάρετε quad πυρήνα qx6600 για 164,00, αυτό θα είναι καλύτερα να πάμε με αυτό αντί του E6850; |
|
| |||
| |||
| Για τη θωράκιση μέλλον; Ναι; Για καθορίζονται και από τις επιδόσεις; Οχι, απλώς δεν έχει ακόμα. Αν και πολλές εφαρμογές κοχλιωτές γίνονται πιο mainstream.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προφανώς δεν μπορείτε να νικήσει με quad πυρήνα στο ντύσιμο σας, αλλά, όπως είπε στο Alex λεπτά, δεν υπάρχει μεγάλη (αν υπάρχουν) χρησιμοποιώντας τρέχουσες επιδόσεις αύξηση λογισμικό από quad πυρήνας cpu, σε σύγκριση με ένα διπλό πυρήνα. Μπήκα στον πειρασμό να πάω για quad πυρήνα του ΙΜΟ, όπως είναι οι ευκαιρίες στο λεπτό - αν και θα επιλέξει την AMD X2 6000 +, και δεν έχουν εξεταστεί από το πίσω. Είναι λειτουργεί σε ταχύτητες stock αυτή τη στιγμή και εγώ, αλλά έχω την πρόθεση για overclocking είναι