manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

AMD X2 6000 ili 6400

Reply

Thread Tools
Old 28. studenog 2007, 11:29
Zek
Novi član grupe

hi svi
Ja sam obličje za izgradnju nove pc i ja razmišljam o bilo idući za AMD x2 6000 ili 6400, ako bilo tko ima računalo trčanje bilo koji od 2 CPU-a mogu se pustiti mene znati što misle i jesu li vrijedi taj novac.

Živjeli

Zek
Old 28. studeni 2007, 12:16
Donatorska Grupa

Nijedan.

Intel E6850.

Ozbiljno, 'Nuff said.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 30. studenog 2007, 16:47
Member Group

taj stvar mišljenja, između AMD ili Intel
6400 + isto tako sigurno je bolje jer je 0,4 GHz više?
Old 30. studenog 2007, 19:55
Donatorska Grupa

Nope.

Ako kupite CPU jednostavno temelji na to clock speed onda ste deluding sebe.

Pa što si se rekavši da je Celeron 2ghz je bolji od Core2 CPU 1.83ghz. Da? Ne?

U 6400 klupe na kružnom E6750. Dakle E6850.

Zašto mislite li AMD cijena je 6400 oko E6750 cijena?

Craiig: Ozbiljno sada (a iskreno, nisam pokušava biti vrijeđa), ali ako je to koliko malo znate možda biste željeli dobiti još neki savjet prije kupovine drugih bitova sam vidio koju spominjemo u nekoliko drugih threads .

-Kanoakavirus
Old 1. prosinca 2007, 06:22
Member Group

Quote:
Originally Posted by alex View Post
Craiig: Ozbiljno sada (a iskreno, nisam pokušava biti vrijeđa), ali ako je to koliko malo znate možda biste željeli dobiti još neki savjet prije kupovine drugih bitova sam vidio koju spominjemo u nekoliko drugih threads .
znam = (im novi u svemu ovome i nastoje im moje najbolje pokupiti podatke pa ja dont pogriješite. dont worrie i nije ga offencivly ^ ^

Znam ja dont znati puno ali ja nikad neće znati, osim ako pitam i post?
ispričavam se ako im anoying = (
Old 1. prosinca 2007, 06:46
Donatorska Grupa

To je daleko od dosadnih Craiig. Ja bih samo mrzim bilo koji član potrošiti novac na nešto što bi moglo imati kada bi mogao imati kupljen kružnom nešto bolje za iste pare.

-Kanoakavirus
Old 1. prosinac 2007, 09:52
Zek
Novi član grupe

Bok
Ja sam imao promisliti i možda Intel je najbolja opcija (mislim), gleda okolo na minutu možete dobiti quad core qx6600 za 164,00, ovo bi bilo bolje da ide s tim umjesto E6850?
Old 1. prosinca 2007, 10:52
Donatorska Grupa

Za buduće dokazivanje? Da?

Za izvrstan izvedbu? Ne, ne samo još. Iako je multi-navojem apps postaju više mainstream.

-Kanoakavirus
Old 6. prosinac 2007, 16:03
Donatorska Grupa

Očito ne možete tući sa quad core u vašem snast, ali Alex je rekao kako je na minutu nema puno (ako ih ima) povećanje performansi koristeći trenutni softver sa quad core CPU, u odnosu na dual core.

Bio sam u iskušenju da idu za quad core kao IMO to je cjenjkanje na minute - ipak sam se odlučio za AMD X2 6000 +, a nisu gledali natrag od.

To je trčanje na zalihe brzinama u trenutku previše, ali ja namjeravam na to overclocking

My System: = /

Procesor (i):
AMD 64x2 6000 +
Matične ploče:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM memorija:
Gusar XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafička kartica (e):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optički pogon (e):
CDRW + DVD-RW [dual layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Hlađenje:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
dual Gigabit / kabelski 20mb
Monitor (e):
19 "HannsG
Operacijski sustav (e):
XP Pro 32Bit
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.