![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi svi Ja sam obličje za izgradnju nove pc i ja razmišljam o bilo idući za AMD x2 6000 ili 6400, ako bilo tko ima računalo trčanje bilo koji od 2 CPU-a mogu se pustiti mene znati što misle i jesu li vrijedi taj novac. Živjeli Zek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nijedan. Intel E6850. Ozbiljno, 'Nuff said.
|
| |||
| |||
| taj stvar mišljenja, između AMD ili Intel 6400 + isto tako sigurno je bolje jer je 0,4 GHz više? |
|
| |||
| |||
| Nope. Ako kupite CPU jednostavno temelji na to clock speed onda ste deluding sebe. Pa što si se rekavši da je Celeron 2ghz je bolji od Core2 CPU 1.83ghz. Da? Ne? U 6400 klupe na kružnom E6750. Dakle E6850. Zašto mislite li AMD cijena je 6400 oko E6750 cijena? Craiig: Ozbiljno sada (a iskreno, nisam pokušava biti vrijeđa), ali ako je to koliko malo znate možda biste željeli dobiti još neki savjet prije kupovine drugih bitova sam vidio koju spominjemo u nekoliko drugih threads .
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Quote:
Znam ja dont znati puno ali ja nikad neće znati, osim ako pitam i post? ispričavam se ako im anoying = ( |
|
| |||
| |||
| To je daleko od dosadnih Craiig. Ja bih samo mrzim bilo koji član potrošiti novac na nešto što bi moglo imati kada bi mogao imati kupljen kružnom nešto bolje za iste pare.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Bok Ja sam imao promisliti i možda Intel je najbolja opcija (mislim), gleda okolo na minutu možete dobiti quad core qx6600 za 164,00, ovo bi bilo bolje da ide s tim umjesto E6850? |
|
| |||
| |||
| Za buduće dokazivanje? Da? Za izvrstan izvedbu? Ne, ne samo još. Iako je multi-navojem apps postaju više mainstream.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Očito ne možete tući sa quad core u vašem snast, ali Alex je rekao kako je na minutu nema puno (ako ih ima) povećanje performansi koristeći trenutni softver sa quad core CPU, u odnosu na dual core. Bio sam u iskušenju da idu za quad core kao IMO to je cjenjkanje na minute - ipak sam se odlučio za AMD X2 6000 +, a nisu gledali natrag od. To je trčanje na zalihe brzinama u trenutku previše, ali ja namjeravam na to overclocking