![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all Es meklēju būvēt jaunu datoru un domāju vai nu iet uz AMD X2 6000 vai 6400, ja kāds ir pc darboties vai nu 2 CPU's viņi var let me know, ko viņi domā un ja tie ir vērts naudu. Urravas ZEK |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neviens. Intel E6850. Nopietni, "Nuff teica.
|
| |||
| |||
| Tas ir jautājums par atzinuma, starp AMD vai Intel arī, protams 6.400 + ir labāks, jo tas ir 0,4 Ghz vairāk? |
|
| |||
| |||
| Nē. Ja jūs iegādājaties cpu vienkārši pamatā tas clock speed tad jūs maldinām pats. Tātad, ko jūs sakāt, ka Celeron 2GHz ir labāk cpu nekā Core2 1.83GHz. Jā? Nē? 6.400 soli apkārtceļu E6750. Līdz ar to E6850. Kāpēc, Jūsuprāt, AMD cenu 6.400 ap E6750 ir cena? Craiig: Nopietni tagad (un, patiesi, es neesmu cenšas būt apvainojoši), bet, ja tas ir, cik maz jūs zināt, jūs varētu vēlēties saņemt vairāk padomu pirms iegādes citās biti esmu redzējis jūsu pieminēt pāris citas threads .
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Quote:
i know i dont zināt daudz, bet es nekad neuzzināsim, ja vien Es lūdzu un pastu? sorry ja im anoying = ( |
|
| |||
| |||
| Tas ir tālu no kaitinošas Craiig. Es lūdzu tikai naida jebkurš dalībnieks tērēt naudu kaut kad tos varēja varēja iegādāties kaut ko labāku par apkārtceļu pašu naudu.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Čau Man bija pārdomāt un varbūt Intel ir labākais risinājums (i think), skatoties apkārt minūšu varat saņemt QUAD CORE qx6600 par 164,00 būtu tas labāk iet ar šo vietā E6850? |
|
| |||
| |||
| Nākotnes koriģēšanas? Jā? Par, un veic darbības rezultātus? Nē, ne tikai vēl. Kaut multi-threaded apps kļūst arvien procesos.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acīmredzot jūs nevarat beat kam QUAD CORE savā stendā, bet Alex teica minūtes nav daudz (ja tādas ir) darbības efektivitātes palielināšanu, izmantojot esošo programmatūru no QUAD CORE CPU, salīdzinot ar Dual Core. Man bija kārdinājums iet QUAD CORE, jo IMO tas ir kaulēties par minūti - ja es izvēlējās AMD X2 6000 +, un nav paskatījās atpakaļ kopš. Tas ir sācies krājumu ātrumu šobrīd pārāk, bet es plānoju uz overclocking to
![]() |
|
| Bookmarks |