![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi all Ja się do budowy nowego komputera i mam na myśli albo będzie dla AMD X2 6000 lub 6400, jeśli ktoś ma komputer uruchomiony jeden z 2 procesorów mogą dać mi znać, co myślisz i jeśli są warte pieniędzy. Wiwaty Zek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Żaden. Intel E6850. Seriously, 'Nuff said.
|
| |||
| |||
| thats kwestii opinii między AMD lub Intel także pewnie 6400 + jest lepszy, ponieważ ma 0,4 GHz więcej? |
|
| |||
| |||
| Nope. Jeśli zakup procesora po prostu opiera się na jego szybkość zegara następnie you're oszukuje siebie. Więc co piszesz jest to, że Celeron 2GHz jest lepsze niż Core2 CPU 1.83GHz. Tak? Nie? W 6400 ławki ronda na E6750. Stąd E6850. Dlaczego uważa Pan, AMD cena 6400 wokół E6750 ceny? Craiig: Poważnie się (i rzeczywiście, nie jestem stara się być obraźliwe), ale jeśli jest to jak mało wiesz, że może chcesz uzyskać więcej porad przed kupnem innych bitów I've seen you wspomnieć w kilku innych wątków .
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Wiem, że dont znać dużo, ale ja nigdy nie wiem ile mogę poprosić i post? Przepraszam, jeśli im anoying = ( |
|
| |||
| |||
| To daleko od irytujących Craiig. I'd hate prostu każdy członek wydać pieniądze na coś, kiedy może mieć mogła nabyć coś lepszego za te same pieniądze ronda.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Cześć I miał ponownie i być może Intel jest najlepszym rozwiązaniem (myślę), patrząc na około minuty można uzyskać quad core qx6600 na 164,00, byłoby to lepiej iść z tym zamiast E6850? |
|
| |||
| |||
| Dla przyszłej korekty? Tak? Na wydajność i obecnie? Nie, jeszcze nie. Chociaż wiele wątków aplikacje stają się coraz bardziej mainstream.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oczywiście nie można pobić o quad core w platformę, ale jak powiedział Alex na minutę nie ma wiele (jeśli istnieje) przy użyciu obecnego wzrostu wydajności oprogramowania z quad core CPU, w porównaniu z podwójnym rdzeniu. I był kuszony, aby przejść do quad core jako IMO jest to okazja na minutę - choć zdecydował się na AMD X2 6000 +, a nie patrzył od tyłu. To działa przy prędkościach stanie w tej chwili zbyt, ale zamierzam go na overclocking
![]() |
|
| Zakładki |