![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi all Sunt căutaţi de a construi un nou PC-ul şi mă gândesc la nici întâmplă pentru un AMD x2 6000 sau 6400, dacă cineva are un calculator care rulează, fie din cele 2 procesoare pot să-mi spuneţi ce ei cred că şi dacă acestea sunt în valoare de bani. Noroc Zek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nici unul. Intel E6850. Serios, 'Nuff said.
|
| |||
| |||
| Thats o chestiune de opinie, între AMD sau Intel de asemenea, cu siguranţă, 6400 + este mai bine ca le-a 0.4 Ghz mai mult? |
|
| |||
| |||
| Nu. Dacă achiziţionaţi un procesor, pur şi simplu pe baza e ceasul de viteză, atunci esti deluding tine. Deci, ceea ce spun este că un Celeron 2GHz este un mai bun decât un procesor Core2 1.83ghz. Da? Nu? 6400 de banci giratoriu de E6750. Prin urmare E6850. De ce crezi că AMD preţul de 6400 în jurul E6750 de preţ? Craiig: Serios acum (şi cu adevărat, nu sunt încercarea de a fi jignitoare), dar dacă acest lucru este cât de puţin ştii aţi putea dori mai mult pentru a obţine câteva sfaturi înainte de cumpărare în alte biţi Am văzut menţionează într-o altă pereche de fire de .
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citat:
Ştiu că am dont cunosc de mult, dar i se va şti niciodată cu excepţia cazului în care sa va intreb si post? Îmi pare rău dacă anoying im = ( |
|
| |||
| |||
| E departe de enervant Craiig. Aş doar urăsc orice membru de a cheltui banii pe ceva atunci când acestea ar putea avea ar fi cumpărat ceva mai bun sens giratoriu pentru aceeaşi bani.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Salut Am avut o reconsidere şi poate că Intel este cea mai bună opţiune (cred), se uita în jur de minute, la care puteţi să quad core qx6600 pentru 164.00, acest lucru ar fi mai bine să mergi cu acest loc de E6850? |
|
| |||
| |||
| Pentru viitor Proofing? Da? Pentru desăvârşit performanţă? Nu, nu încă. Desi multi-filetat apps sunt din ce în ce mai multe mainstream.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evident, nu se poate bate cu un quad core in echipa, dar după cum a spus Alex la minute nu există (dacă este cazul) creşte performanţa curentă, folosind software-ul de la un quad core CPU, comparativ cu un dual core. Am fost ispitit să mă duc pentru quad core ca OMI este o afacere la minut - cu toate că am optat pentru AMD X2 6000 +, şi nu s-au privit de la spate. Este scris să ruleze la viteze de stoc în momentul de faţă, dar intenţionez overclocking pe ea
![]() |
|
| Marcaje |