![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj všetkým Já se koukám na vybudovanie novej PC a jsem přemýšlel buď ide o procesory AMD x2 6000 alebo 6400, ak niekto má PC beží buď o 2 cpu sa môžu dajte mi vedieť, čo si myslia a jestli stojí za to peniaze. Na zdravie Zok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žiadny. Intel E6850. Vážne, 'Nuff povedal.
|
| |||
| |||
| to je vec názoru, medzi AMD alebo Intel Tiež určite 6400 + je lepší, pretože má 0,4 Ghz viac? |
|
| |||
| |||
| Nie. Ak si kupujete cpu jednoducho je to založené na hodinové rýchlosti potom ste klamaniu seba. Takže to, čo ste říkal, je fakt, že Celeron 2GHz je lepšia ako Core2 cpu 1.83GHz. Áno? Nie? V 6400 lavica kruhového objazdu na E6750. Preto E6850. Prečo si myslíte, že AMD je cena 6400 okolo E6750 to cenu? Craiig: Vážně dnes (a úprimne, já nejsem snažím byť urážku), ale ak je to, ako málo viete, mali by ste sa dostať ešte pár rád pred nákupom ďalších bitov jsem viděl ste spomenul v niekoľkých iných podprocesov .
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Viem, že som dont vedieť, ale aj oveľa nikdy, pokiaľ viem, čo chcem, a post? prepáčte, ak anoying im = ( |
|
| |||
| |||
| Je to ďaleko od otravné Craiig. Já bych prostě nesnáším žiaden člen utrácať peniaze za niečo, keď by mohli mať mohol si kúpili niečo lepšieho pre kruhový rovnaké peniaze.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Nazdar Som mala prehodnotiť a možno i Intel je najlepšia voľba (myslím), a to asi na minútu môžete získať štyroch-jádrové procesory qx6600 za 164,00, by to bolo lepšie ísť s touto miesto E6850? |
|
| |||
| |||
| Pre budúce proofing? Áno? Pre skrz naskrz výkon? Nie, nie len zatiaľ. Hoci multi-závitové apps sú stále viac zohľadňovať.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pochopitelně nemôžete poraziť s štyroch-jádrové procesory vo vašom plošinu, ale ako povedal Alex na chvíľu nie je veľa (ak existuje) zvyšovanie výkonnosti pomocou bežného softvéru z štyroch-jádrové procesory, v porovnaní s duálnym jadrom. Bol som v pokušení ísť na štyroch-jádrové procesory ako IMO je to výhodná kúpa na minútu - aj keď som zvolil pre AMD X2 6000 +, a nie od ohlédla. Je to beh na rýchlosti vozidiel v čase, kedy taky, ale mám v úmysle na přetaktování je