![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок сви Ја сам у потрази за изградњу новог рачунара и размишљам о било иде за АМД Кс2 6000 или 6400, ако неко има било ком раде 2 процесора могу да ми јавите шта мисле и ако су они вреди новца. Живели Зек |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ниједан. Интел Е6850. Озбиљно, 'Нуфф рекао.
|
| |||
| |||
| тај предмет мишљења, измедју АМД или Интел Такође, сигурно 6400 + је бољи јер је 0,4 ГХз више? |
|
| |||
| |||
| Нопе. Ако купите процесор само на основу је такт онда си себе делудинг. Дакле, шта ти кажеш да је Интел 2ГХз је бољи од процесора Цоре2 1.83ГХз. Да? Но? 6400 клупе петљи Е6750. Отуда Е6850. Зашто мислите АМД-цена 6400 округлог Е6750 цене? Цраииг: Озбиљно сада (и искрено, ја не трудим да буде увредљиво), али ако је то колико мало знате можда ћете желети да добијете још неки савет пре куповине осталих битова сам видео да помињу у неколико других теме .
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Знам ја донт знати много но никада нећу знати ако не питам и пост? Извини ако ИМ аноыинг = ( |
|
| |||
| |||
| То је далеко од досадне Цраииг. Само бих мрзим било који члан да потрошите новац на нешто када би се могло купити нешто боље за исти новац петљи.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Бок Имао сам можда размислити и Интел је најбоља опција (мислим), разгледам у минуту можете добити Куад Цоре ккс6600 за 164,00, то би било боље да иде са овим уместо Е6850? |
|
| |||
| |||
| За будућу проверу? Да? За Одличан перформанс? Не, не још увек. Иако су више нити апликације се све више мејнстрим.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Очигледно је да не може да победи има Куад Цоре у камион с приколицом, али како каже Алекс на минуту нема много (ако их има) повећање ефикасности коришћењем постојећег софтвера из Куад Цоре процесора, у односу на дуал-цоре. У искушењу сам да идем за Куад Цоре, као ИМО, то је добар посао у минуту - али сам се одлучио за АМД кс2 6000 + и нису гледали од назад. То је ради на брзинама акција у овом тренутку превише, али ја намеравам на њему Оверцлоцкинг