![]() |
|
|
|||
|
|||
|
merhaba tüm
Yeni bir bilgisayar kurmak ve arıyorum ya için gitmeyi düşünüyorum am AMD X2 6000 veya 6400, eğer kimse bir PC ya 2 CPU'nuzun bana ne düşünüyorum biliyor ve eğer karşılığı değer sağlayabilirsiniz ve çalışır durumda olmalı. Peynir Zek |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hiçbir.
Intel E6850. Cidden, 'Nuff söyledi.
|
|
|
|||
|
|||
|
arasında görüş meselesi şu AMD veya Intel
Ayrıca elbette 6400 + olarak daha iyi daha 0,4 Ghz var? |
|
|
|||
|
|||
|
Hayır.
Eğer basit bir saat hızı üzerine daha sonra kendi deluding ettiğiniz dayalı bir cpu satın. Bu yüzden ne söyleyerek ettiğiniz bu bir Celeron 2ghz bir Core2 1.83ghz daha iyi bir işlemci olduğunu. Evet? Hayır mı? The 6400 banklar dolaylı ve E6750. Dolayısıyla E6850. Neden fiyatı 6400 turu, E6750's fiyat AMD düşünüyorsun? Craiig: Cidden şimdi (ve gerçekten, ben hakaret olarak) ama çalışıyorum yok bu ne kadar az size ben başka bir iş parçacığı birkaç söz gördüm diğer bit almadan önce biraz daha fazla tavsiye almak isteyebilirsiniz olduğunu bilirler .
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
I bilmiyorduysanız biliyorum çok ama sürece I ask ve post biliyorum asla? üzgünüm eğer Sohbet anoying = ( |
|
|
|||
|
|||
|
Bu çok can sıkıcı's Craiig seçin. Ben sadece bir şey dolaylı aynı para için daha iyi satın olabilir zaman olabilir şey para harcamak için herhangi bir üye nefret ediyorum.
|
|||
|
|||
|
Merhaba
Bir yeniden düşünmek ve belki de intel yaptıkları en iyi seçenektir (i) dakika at 164,00 için dört çekirdekli qx6600 alabilirsiniz etrafa bakıyorum, bu ile gitmek için daha iyi olacağını düşünüyorum bu E6850 yerine? |
|
|
|||
|
|||
|
Gelecekte geçirmezlik için mi? Evet?
Başlıbaşına performans için? Hayır, henüz. Her ne kadar çok parçacıklı uygulamalar daha genel hale gelmektedir.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Açıkçası sizin teçhizat bir dört çekirdekli sahip, ancak can't beat olarak Alex bu dakikada orada daha fazla olduğunu söyledi (eğer varsa) performans artışı bir dört çekirdekli işlemci, bir çift çekirdekli kıyasla mevcut yazılımını kullanarak.
Ben dört çekirdek için IMO olarak bu dakikada bir pazarlık olduğu için ayartmıştı oldu - though I AMD X2 6000 için tercih + ve geri beri baktım değil. Bu hisse senedi hızında şu anda da çalışıyor, ama overclock konusunda niyetinde
|