![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім Я з нетерпінням, щоб побудувати новий комп'ютер, і я думаю або збираєтеся на AMD X2 6000 або 6400, якщо у кого є комп'ютер з операційною системою або 2 процесора чи можуть вони, дайте мені знати, що вони думають, і якщо вони коштують грошей. Ура Зек |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні той, ні інший. Intel E6850. Серйозно, 'Nuff сказав.
|
| |||
| |||
| Thats питання переконань, між AMD і Intel Також безсумнівно, 6400 + краще як це більше 0,4 ГГц? |
|
| |||
| |||
| Ні. Якщо ви купуєте процесор просто засновані на його тактова частота то ви обманює себе. Отже, що ви кажете, що Celeron 2GHz це краще, ніж процесор Core2 1.83GHz. Так? Ні? 6400 лавки кільцевої E6750. Тому E6850. Чому ви думаєте, AMD Ціна 6400 ціна, E6750's? Craiig: Серйозно зараз (і справді, я не намагаюся бути образливо), але якщо це, як мало ви знаєте, ви можете отримати ще декілька порад перед покупкою іншого біти я бачив вас згадати кілька інших тем .
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я знаю, я не знаю багато, але я ніколи не знаю, якщо я прошу і пост? Вибачте, якщо їм anoying = ( |
|
| |||
| |||
| Це далеко не дратує Craiig. Я просто ненавиджу будь-який член витрачати гроші на те, коли вони могли це могло б купив щось краще для кільцевої ті ж гроші.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Привіт Мені довелося переглянути і, можливо, Intel є найкращим варіантом (я думаю), озираючись на хвилину ви можете отримати Quad Core qx6600 на 164,00, це було б краще піти з цим замість E6850? |
|
| |||
| |||
| Для майбутніх коректури? Так? Бо і поза продуктивності? Ні, не просто ще. Хоча багатопоточних додатків стають все більш поширеними.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Природно, що ви не можете перемогти з чотирьохядерними процесорами на своєму стенді, але, як сказав Алекс на хвилину не надто багато (якщо такі є) підвищення продуктивності з використанням поточних програм з чотирьохядерними процесорного ядра, в порівнянні з двоядерними. Я був схильний йти на Quad Core, як ІМО це угода на хвилину - хоча я вибрала для AMD X2 6000 +, а не так подивився. Це працює на швидкостях складі в даний момент, але я збираюся на його розгін