по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

AMD CPU на тройната на ???????????

Reply

Нишка Инструменти
Old 26 април 2008, 04:55
Член Група

Default AMD CPU на тройната на ???????????

какво точка, когато те вече са изкупени изложени quads
Old 26 април 2008, 06:34
Номер на групата

Те могат да получават повече от техните четворни партиди, които са дефектни.

Това ще бъде известно време, докато AMD е конкурентоспособно отново. Сега не е моментът да си купите неща.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 26 април 2008, 09:39
Номер на групата

Освен ако не ви малко пари и уважение към вашата система.
Old 26 април 2008, 12:08
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Carbon View Post
Те могат да получават повече от техните четворни партиди, които са дефектни.

Това ще бъде известно време, докато AMD е конкурентоспособно отново. Сега не е моментът да си купите неща.
Те направиха същото с дефектни стоки с двойна ядрото на процесора, продават много по 3500 единен ядрото, но с "по-новите" Манчестър сърцевина,
M8 имаше ужасна overclocker, както и

А компютъра веднъж ме биеш по шахмат
Но това не е мач за мен в ритник бокс.

Моята система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Дънната платка:
ASUS a8n SLI лукс
RAM памет:
2GB корсар xms pc3200 platium
Графична карта (и):
8800gts O / C
Звукова карта:
творчески soundblaster 4
Hard Drive (и):
1 x 80 GB 2x 250gb
Оптично устройство (а):
1x Sony DVD овен карам 1xphillips DV
Дело / PSU:
700 вата moduler PSU
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
22in широкоекранен
Операционна система (и):
XP про
Old 28 април 2008, 05:15
Номер на групата

Никога не съм си използвал AMD CPU, не може да кажем, че наистина искате да било.

Като каза това, как направи Athlon 64x2 dualcores се справи?

Моята система: Персонализирано Вграден v1.2

Процесор (и):
Интер Dual Core E2160@3.02Ghz
Дънната платка:
Asus P5PL2-E
RAM памет:
2 х 1GB DDR2 533Mhz PC4200
Графична карта (и):
NVidia GeForce 7600GS 512MB
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Western Digital 160GB SATA HDD
Оптично устройство (а):
LG DVD-ROM и LiteOn 20x DVD-RW
Дело / PSU:
Cooler Master случай и ANTEC PSU
Охлаждане:
2x ANTEC Fans
Мрежа / Интернет:
БТ Високоскоростен
Монитор (и):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Операционна система (и):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 28 април 2008, 18:57
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от slipend View Post
Никога не съм си използвал AMD CPU, не може да кажем, че наистина искате да било.

Като каза това, как направи Athlon 64x2 dualcores се справи?
Аз съм вървят с Athlon 64X2 6000 + без никакви проблеми. OC до 3.4 и стабилно, все още Опираща на OC така да не натискате много още.
Old 29 април 2008, 07:58
Модератор Група

Цитат:
Само много малко приложения са в състояние да направят наистина добро използване на възможностите за изпълнение на основните четворни процесора, което означава, че, общо казано, работата обезщетения са категорично не се удвоява. Огромното мнозинство от програми за подкрепа, само два часа процесори сърцевини и, когато това е случаят, компютърът е просто overworked със заявлението. Ако допълнителни характеристики, изисквани от операционната система, за многобройните заявки работи във фонов режим, като Messenger, аудио чат, видео изход за втори монитор или Шшш криптирани файлове за изтегляне на двойните ядрото приложение (например, 3D игра) губи ефективност и работи на по-бавна скорост. Третата основна е идеален за работа с тези допълнителни задачи. Това намалява натоварването на другите две ядра и позволява двойно ядрото молба да продължи работа без прекъсване.
Източник

Както може да видите тук, те са труден противник срещу E8200

Източник

Моята система: Някои други любовник!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (акционерно волта)
Дънната платка:
BIOSTAR TPower I45
RAM памет:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Графична карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Hard Drive (и):
2
Оптично устройство (а):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Дело / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охлаждане:
Биг тайфун VX
Мрежа / Интернет:
Chorus / НПК 20MB
Монитор (и):
Acer X223W 22 "широкоекранен 1680 × 105
Операционна система (и):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 4-ти май 2008 г., 12:53
Член Група

Аз замениха с AMD ядрото на почти 2 години назад, а аз все още не гледай назад. В 5200 X2-64 Аз съм в момента вървят прекрасно е стабилна. Това е clocked до около 3.4GHz и все още не е намек, дори да е напукан. В Intel процесор използвах да тече би опаковам и да умре, ако дори се опитаха да OC, да не говорим за степента, не мога на този един.

Що се отнася до трите второстепенни спрямо четворни-основните аргументи, то зависи от това, което с помощта на системата за. Ако, като мен, ти игра много и някои 3D модел на работа, за редактиране на видео и т.н., тогава сърцевина-3 е абсолютно перфектно. Аз просто не трябва да се наоколо модернизация още.

Ако се използва система, за да се покаже колко голям и раздути портфейла е (или е било, преди да започна скъпо ъпгрейд процес = D), тогава сърцевина-4 е само това, което ви трябва. Използването на трите второстепенни да заемат малко на въглищен прах по време на високо натоварване е стабилно. Там са, за да ми познания, приложения, които не могат да изпълняват разкарвам до 2 резервни ядра, предлагани по четворни-ядрото чип.

Три ядра, доколкото това върви, са добра идея. Те са просто излишни. Като цяло, достатъчно мощен двойствен сърцевина вероятно ще продължава съвпадат с троен ядрото за изпълнение, както и най-вероятно ще бъдат все още евтино отколкото тристранно ядрото на еквивалентни възможности за обработка.

Плюс, 3 е охладител от 4 броя.
Old 4-ти май 2008 г., 14:38
Модератор Група

Бих искал да видя малко снимки от тази на процесора oc'd да 3.4Ghz както аз никога не съм виждал един часа clocked толкова високо

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Triple Channel DDR3 4D (Fordy (Форд) Оли Процесори, дънни платки & RAM 2 19 май 2009 г. 08:17
Как да преминат на CPU HELP !!!!!!!!!! waxtodonte15 Процесори, дънни платки & RAM 2 16-то Apr 2008 17:24
Единна цена за тези 2 процесора на кой е по-добре Blind Дракон Процесори, дънни платки & RAM 5 31 Дек 2007 12:40
Тройна мониторите? Eltocliousus Графика на карти & Монитори 7 9 декември 2007 12:25
ATI / AMD е Рад Pro 2900 графична карта. sgtoku Графика на карти & Монитори 2 28-ма Sep 2007 13:00
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc