![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| какво точка, когато те вече са изкупени изложени quads |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Те могат да получават повече от техните четворни партиди, които са дефектни. Това ще бъде известно време, докато AMD е конкурентоспособно отново. Сега не е моментът да си купите неща.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Освен ако не ви малко пари и уважение към вашата система. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
M8 имаше ужасна overclocker, както и
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Никога не съм си използвал AMD CPU, не може да кажем, че наистина искате да било.
| |||
| |||
| Аз съм вървят с Athlon 64X2 6000 + без никакви проблеми. OC до 3.4 и стабилно, все още Опираща на OC така да не натискате много още. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Както може да видите тук, те са труден противник срещу E8200 ![]() ![]() Източник
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Аз замениха с AMD ядрото на почти 2 години назад, а аз все още не гледай назад. В 5200 X2-64 Аз съм в момента вървят прекрасно е стабилна. Това е clocked до около 3.4GHz и все още не е намек, дори да е напукан. В Intel процесор използвах да тече би опаковам и да умре, ако дори се опитаха да OC, да не говорим за степента, не мога на този един. Що се отнася до трите второстепенни спрямо четворни-основните аргументи, то зависи от това, което с помощта на системата за. Ако, като мен, ти игра много и някои 3D модел на работа, за редактиране на видео и т.н., тогава сърцевина-3 е абсолютно перфектно. Аз просто не трябва да се наоколо модернизация още. Ако се използва система, за да се покаже колко голям и раздути портфейла е (или е било, преди да започна скъпо ъпгрейд процес = D), тогава сърцевина-4 е само това, което ви трябва. Използването на трите второстепенни да заемат малко на въглищен прах по време на високо натоварване е стабилно. Там са, за да ми познания, приложения, които не могат да изпълняват разкарвам до 2 резервни ядра, предлагани по четворни-ядрото чип. Три ядра, доколкото това върви, са добра идея. Те са просто излишни. Като цяло, достатъчно мощен двойствен сърцевина вероятно ще продължава съвпадат с троен ядрото за изпълнение, както и най-вероятно ще бъдат все още евтино отколкото тристранно ядрото на еквивалентни възможности за обработка. Плюс, 3 е охладител от 4 броя. |
|
| |||
| |||
| Бих искал да видя малко снимки от тази на процесора oc'd да 3.4Ghz както аз никога не съм виждал един часа clocked толкова високо
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Triple Channel DDR3 | 4D (Fordy (Форд) Оли | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 19 май 2009 г. 08:17 |
| Как да преминат на CPU HELP !!!!!!!!!! | waxtodonte15 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 16-то Apr 2008 17:24 |
| Единна цена за тези 2 процесора на кой е по-добре | Blind Дракон | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 31 Дек 2007 12:40 |
| Тройна мониторите? | Eltocliousus | Графика на карти & Монитори | 7 | 9 декември 2007 12:25 |
| ATI / AMD е Рад Pro 2900 графична карта. | sgtoku | Графика на карти & Монитори | 2 | 28-ма Sep 2007 13:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |