![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Co se v okamžiku, kdy už koupil z čtyřlůžkové pokoje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohou získat více ze svých čtyřjádrových partií, které jsou vadné. To bude nějakou dobu, dokud je konkurenční AMD znovu. Teď není čas na koupi jejich obsah.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Není-li vaše malé hotovosti a dodržování systému. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
M8 měl hroznou overclocker stejně
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem nikdy použit AMD CPU, nemůže říct, opravdu chci buď.
| |||
| |||
| Běžím s Athlon 64X2 6000 + s žádným problémem. OC na 3,4 a stabilní, stále opřena o OC tak není tlačí do ještě daleko. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Jak můžete vidět zde jsou impozantní soupeř proti E8200 ![]() ![]() Zdroj
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| I přeměnily na AMD jádro téměř 2 roky, a já jsem ještě ohlédnout. Na 5200 X2-64 jsem právě běží je krásně stabilní. Je to asi stopovaný 3.4GHz a ještě není ani náznak v době vratká. Procesory Intel jsem použil ke spuštění by se sbalit a zemřít, když ještě snažil OC, natož na míru mohu na toto. Pokud se jedná o tri-jádro vs Quad-Core argument, to záleží na tom, co jste pomocí systému. Pokud, jako já, ty hry hodně a do některých 3D model práce, střih videa etc, potom core-3 je naprosto dokonalá. Já prostě nedostal asi na modernizaci dosud. Pokud používáte systém na odiv, jak velké a čalouněny vaší peněženky je (nebo bylo, než jste začali drahé upgrade proces = D), pak v jádře-4 je právě to, co potřebujete. Pomocí tri-jádro, aby se věnovali trochu ubrat při vysoké zatížení, je zvuk. Existují na mé znalosti, žádné aplikace, které mohou vykonávat činnost na 2 náhradní jádra nabízen o Quad-Core čipu. Tři jádra, pokud to jde, je to dobrý nápad. Jsou to prostě zbytečné. Celkově vzato, dostatečně výkonný duální jádro bude pravděpodobně ještě zápas TRI-jádro na výkon a bude pravděpodobně stále levnější než tri-jádro ekvivalentní zpracování. Plus, 3 je chladnější než 4 čísla. |
|
| |||
| |||
| Byl bych rád, aby pár foto této oc'd na CPU 3.4Ghz jako jsem nikdy neviděl jeden stopovaný tak vysoké
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Triple Channel DDR3 | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 19. května 2009 08:17 |
| Jak CPU Switch to HELP !!!!!!!!!! | waxtodonte15 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 16. duben 2008 17:24 |
| Stejnou cenu za tyto 2 cpu to, který z nich je lepší | Slepá Dragon | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 31. prosince 2007 12:40 |
| Triple monitory? | Eltocliousus | Graphics Cards & Monitory | 7 | 9. prosinec 2007 12:25 |
| ATI / AMD 's Rad 2900 Pro grafické karty. | sgtoku | Graphics Cards & Monitory | 2 | 28. Září 2007 13:00 |
| Thread Nástroje | |
| |