![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Τι το σημείο, όταν ήδη αγοράσει προβλέπονται τετράκλινα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορούν να απολαμβάνουν τα τετράκλινα παρτίδες ότι είναι ελαττωματικά. Είναι πρόκειται να είναι λίγο έως ότου η AMD είναι πάλι ανταγωνιστική. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τους αγοράσουν πράγματα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Αν δεν σας χαμηλό με μετρητά και το σεβασμό για το σύστημά σας. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
M8 είχε ένα τρομερό και overclocker
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ έναν επεξεργαστή AMD, δεν μπορούν να πω ότι πραγματικά θέλουμε είτε.
| |||
| |||
| Μου τελειώνει με Athlon 64X2 6000 + που δεν το πρόβλημα. OC σε 3,4 και σταθερό, για το οργανωμένο έγκλημα εξακολουθεί να κλίνει ώστε να μην πιέζει πολύ ακόμα. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Όπως μπορείτε να δείτε εδώ είναι μια φοβερή αντίπαλο κατά τη E8200 ![]() ![]() Πηγή
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| I ανταλλαχθούν με AMD πυρήνα σχεδόν 2 χρόνια πριν, και έχω ακόμη να κοιτάμε πίσω. Το 5200 X2-64 είμαι αυτή τη στιγμή είναι όμορφα σταθερή. Το χρονικό όριο του σε περίπου 3.4GHz και ακόμα δεν μπορεί ακόμη να είναι επισφαλής hint. Ο επεξεργαστής Intel Ι χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία θα πακετάρω και πεθαίνουν ακόμη και αν προσπάθησα να το οργανωμένο έγκλημα, πόσο μάλλον στο βαθμό που μπορώ σε αυτό το σημείο. Όσον αφορά τον πυρήνα vs tri-quad-core επιχείρημα, ότι εξαρτάται από το τι έχετε τη χρήση του συστήματος. Αν, όπως εγώ, σας παιχνίδι πολύ και κάνει ορισμένες 3δ μοντέλο εργασίας, επεξεργασία βίντεο, κ.λπ., τότε ένα βασικό-3 είναι απολύτως τέλεια. Απλώς δεν έχεις κοντά στην αναβάθμιση ακόμα. Αν χρησιμοποιείτε το σύστημα για να δείτε πόσο μεγάλη είναι off και επενδυμένη πορτοφόλι σας είναι (ή ήταν, πριν να αρχίσει μια δαπανηρή διαδικασία αναβάθμισης = Δ), τότε ένα βασικό-4 είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Χρησιμοποιώντας ένα tri-core, για την πρόσβαση σε λίγη χαλαρότητα κατά τη διάρκεια υψηλών φορτίων ήχο. Υπάρχουν, από όσο γνωρίζω, οι εφαρμογές που δεν μπορεί να εκτελέσει το παραλληλισμό με τους 2 πυρήνες ανταλλακτικά που προσφέρονται σε quad-core chip. Tri πυρήνων, για αυτό που είναι, είναι μια καλή ιδέα. Είναι απλά περιττό. Σε γενικές γραμμές, ένα αρκετά ισχυρό διπλού πυρήνα θα είναι πιθανότατα ακόμη αντιστοιχία του τρι-πυρήνα για τις επιδόσεις, και κατά πάσα πιθανότητα θα εξακολουθήσει να είναι φθηνότερο από ένα τρι-ισοδύναμη επεξεργασία των βασικών ικανοτήτων. Πλέον, 3 είναι μια σειρά από 4 δροσερότερες. |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα πολύ να δω μερικά pics της CPU oc'd να 3.4Ghz όπως Δεν έχω δει ποτέ ένα χρονικό όριο του τόσο ψηλά
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |