![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| što je u trenutku kad je već kupio out četvorci |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oni mogu dobiti više iz svojih quad skupine koje su neispravne. To će biti neko vrijeme dok je AMD konkurentne ponovno. Sada nije vrijeme da se kupi njihove stvari.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Osim ako je vaš novac i na niskim poštovanja za vaš sustav. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
m8 je jedna strašna kao dobro overclocker
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam nikada ikada koristili AMD CPU, ne može reći JA stvarno ištanje to bilo.
| |||
| |||
| Im 'trčanje sa Athlon 64X2 6000 + bez problema. OC na 3,4 i stabilan, naslonjena na još OC tako daleko da se pritom ne još. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Kao što možete vidjeti ovdje su težak protivnik protiv E8200 ![]() ![]() Izvor
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Ja swapped na AMD core 2 skoro godina, a još sam gledati natrag. U 5200 X2-64 ja sam trenutno izvodi se lijepo stabilan. It's clocked oko 3.4GHz, a još uvijek ni ne nagovještaj at bitak klimav. Intel CPU sam koristio za pokretanje bih spakovati se i umrijeti ako sam čak pokušao OC, a kamoli na stupanj mogu na ovoj. Kao i do tri-quad-core vs core argument, to ovisi o tome koju koristite sustav za. Ako, poput mene, imate mnogo igara i napraviti neki 3d model rada, video editing itd, zatim core-3 je apsolutno savršena. Ja jednostavno nemam oko za nadogradnju je dobio još. Ako koristite sustav da pokaže kako se velike i tapaciran Vašem novčaniku je (ili je bio, prije nego što je započeo skup proces nadogradnje = D) a zatim i core-4 je upravo ono što trebate. Pomoću tri-core da se malo high od nedopečen tijekom opterećenja je zvuk. Postoje, na moje znanje, no aplikacija koje se mogu obavljati na šant 2 rezervnih jezgri ponuđena na quad-core chip. Tri jezgre, koliko to ide, zar je dobra ideja. Oni jednostavno nepotrebno. Nadugačko i naširoko, dovoljno snažni dual core vjerojatno će i dalje podudaraju s tri-jezgra za izvedbu, i vjerojatno će i dalje biti jeftiniji od tri-jezgra ekvivalent obradu sposobnost. Plus, 3 je hladnjak od 4 broja. |
|
| |||
| |||
| Ja bih ljubav da vidim malo tog pics CPU 3.4Ghz kao da oc'd Nikad nisam vidio jednog clocked tako visoke
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |