![]() |
|
| |||
| |||
| מה הטעם כאשר הם כבר קנו את quads |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הם יכולים לקבל יותר שלהם מרובע קבוצות כי הם פגומים. זה הולך להיות הרבה זמן עד AMD היא שוב תחרותי. זה לא הזמן לקנות את הדברים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אלא אם את נמוכה ב במזומן ולכבד את המערכת. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
m8 אחד היה נורא overclocker גם
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מעולם לא השתמשה אי פעם על מעבד AMD, לא יכול להגיד שאני ממש רוצה גם.
| |||
| |||
| אני פועל עם Athlon 64X2 6000 + ללא שום בעיה. OC ל 3.4 ויציב, עדיין נטיה ב OC לא כל כך רחוק כדי לדחוף עדיין. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
כמו רואה כאן הם נורא נגד היריב E8200 ![]() ![]() מקור
|
| |||
| |||
| אני swapped הליבה של AMD כמעט 2 שנים, ואני עדיין כבר להסתכל אחורה. ה 5200 X2-64 אני כרגע היא יפה ויציבה. זה clocked כ 3.4GHz ועדיין אין אפילו רמז לעבר להיות לא יציב. על מעבד אינטל נהגתי לרוץ היה להתחסל ולמות אם אני אפילו ניסה OC, תן לבד את התואר אני יכולה על זה. לגבי תלת ליבה לעומת מרובע ליבה-טענה, זה תלוי מה אתה משתמש עבור המערכת. אם, כמוני, אתה משחק הרבה ולעשות כמה 3d מודל עבודה, עריכת וידאו וכו ', אז ליבה-3 הוא פשוט מושלם. אני פשוט לא הגיע עדיין בסביבה כדי לשדרג. אם אתה משתמש במערכת להשוויץ עד כמה גדול ו מרופד הארנק שלך הוא (או היה, לפני התחלת תהליך שדרוג יקר = D) אז ליבה-4 הוא בדיוק מה שאתה צריך. השימוש תלת הליבה כדי לקחת קצת מרושל במהלך היא גבוהה המון רעש. ישנן, שלי ידע, כי לא ניתן לבצע יישומים של עתוק ל 2 ליבות חילוף המוצעות על מרובע ליבה-שבב. שלוש ליבות, ככל למותר, הם רעיון טוב. הם פשוט מיותרים. בדרך כלל, עם מספיק עוצמה DUAL CORE עדיין סביר להניח התאמה של תלת הליבה של ביצועים, וכן סביר להניח שעדיין יהיה זול יותר מאשר תלת הליבה של יכולת העיבוד המקבילה. בנוסף, הוא מקרר 3 מאשר מספר 4. |
|
| |||
| |||
| הייתי אוהב לראות את מספר התמונות של CPU כי oc'd ל 3.4Ghz כפי מעולם לא ראיתי אחד clocked כל כך גבוה
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| טריפל ערוץ DDR3 | 4d (Fordy (פורד) אולי | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 19th מאי 2009 08:17 |
| כיצד לעבור CPU העזרה של !!!!!!!!!! | waxtodonte15 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 16th אפריל 2008 17:24 |
| אותו מחיר עבור אלו 2 CPU של איזה מהם עדיף | עיוור דרקון | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 31 דצמבר 2007 12:40 |
| טריפל מפקחת? | Eltocliousus | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 9th דצמבר 2007 12:25 |
| ATI / AMD 's Rad 2900 Pro כרטיס המסך. | sgtoku | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 28 ספטמבר 2007 13:00 |
| שרשרת כלים | |
| |