![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| what to momento, kai jie jau išperkama quads |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jie gali geriau išnaudoti savo Quad partijas, kurios yra su trūkumais. Tai bus o kol AMD konkurencingą kartą. Dabar ne laikas pirkti savo daiktų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jei Jūsų maža pinigų ir pagarbos savo sistemą. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
M8 turėjo vieną Siaubingi overclocker taip pat
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš niekada niekada naudoti AMD procesorius, negaliu pasakyti, aš tikrai noriu į bet.
| |||
| |||
| Aš einu su Athlon 64x2 6000 + be jokių problemų. OC iki 3,4 ir stabilus, dar pasvirusi dėl OC tai ne stumti į toli dar. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Kaip matote čia, jie yra didžiulis protestą prieš E8200 ![]() ![]() Šaltinis
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| I pavertė į Intel core beveik 2 metų senumo, ir aš dar pažvelgti atgal. 5200 X2-64 Aš šiuo metu veikia gražiai stabilus. Tai clocked maždaug iki 3.4GHz ir dar net nėra užuomina, kad jos būtų įtartina. Intel CPU aš skaičiuoti būtų įpakuoti ir miršta, jei aš net bandė OC, jau nekalbant apie tai, kokiu laipsniu galiu apie šį vieną. Kalbant tri-core vs Quad-Core argumentas, tai priklauso nuo to, ką jūs naudojate sistemą. Jei, kaip man, jums žaidimo aikštelė ir ką nors 3D modelio darbą, vaizdo redagavimo ir tt, tada core-3 yra visiškai tobula. Aš tiesiog negavote aplink atnaujinimui dar. Jei naudojate sistemą, parodyti, koks didelis ir kamšalu jūsų piniginėje yra (arba buvo prieš jums prasidėjo brangus procesas = D), tada core-4 yra tai, ko Jums reikia. Naudojant tri-core imtis truputį Techninis per didelės apkrovos yra garsas. Yra, mano žiniomis, nėra programų, kurios gali atlikti manevruoti iki 2 atsarginių ritinių siūlomų Quad-Core procesoriais. Tri šerdys, kiek jis eina, yra gera idėja. Jie tiesiog nereikalingi. Apskritai, pakankamai galingas Dual Core tikriausiai dar rungtynės tri-core už veiklos rezultatus ir tikriausiai dar bus pigiau nei tri-core lygiavertės perdirbimo pajėgumus. Plus, 3 aušintuvas skaičius nei 4. |
|
| |||
| |||
| Norėčiau pamatyti keletą nuotraukų tos CPU oc'd iki 3.4GHz kaip aš niekada nemačiau vieną clocked toks didelis
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |