![]() |
|
| |||
| |||
| whats punkta, ja tie jau nopirka out quads |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viņi var iegūt vairāk no to quad partijām, kas ir ar trūkumiem. Tas būs, kamēr līdz VMD atjaunot konkurenci. Tagad nav laika nopirkt viņu stuff.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ja vien jūsu zema naudas un cieņu jūsu sistēmā. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
m8 bija viens briesmīgs overclocker kā arī
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es nekad izmanto AMD CPU, nevar teikt, es tiešām gribu vai nu.
| |||
| |||
| Es skrienu ar 64X2 6.000 Athlon + ar nekādu problēmu. OC uz 3.4 un stabilas, joprojām atspiedies par organizēto noziedzību tā nav uzstājusi, tālu vēl. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Kā var redzēt šeit viņi ir spēcīgs pretinieks pret E8200 ![]() ![]() Avots
|
| |||
| |||
| Es aizstāja ar AMD kodols gandrīz 2 gadus atpakaļ, un man vēl atskatīties. 5200 X2-64 es esmu šobrīd darbojas, ir skaisti stabila. Tas clocked aptuveni 3.4GHz un joprojām nav pat mājienu ir būt nestabila. Intel CPU es mēdzu palaist varētu sakravāt un mirst, ja es pat mēģināju uz organizēto noziedzību, nemaz nerunājot par līmeni es varu par šo vienu. Attiecībā uz tri-core vs quad-core arguments, tas atkarīgs no tā, ko jūs lietojat sistēmu. Ja, piemēram, man, tu spēlē daudz, un tie daži 3d modelis darbotos, video montāžas utt, pēc tam kodols-3 ir absolūti perfekts. Man vienkārši nav ieguvuši ap to uzlabošanas yet. Ja jūs izmantojat sistēma dižoties kā liels un polsterētu maku ir (vai bija, pirms sākāt dārgi uzlabošanas process = D), pēc tam kodols-4 ir tieši tas, kas jums nepieciešams. Izmantojot tri-core uzņemties mazliet ļengans laikā liela slodze ir stabils. Tur ir, cik man zināms, nav programmas, kas var veikt šuntu uz 2 rezerves serdeņu piedāvā quad-core mikroshēmā. Tri serdeņi, ciktāl tas iet, ir laba ideja. Tie ir tikai lieka. Pa lielu, pietiekami spēcīgu Dual Core, iespējams, joprojām atbilst tri-core izpildes, un, iespējams, joprojām būs lētāk nekā tri-core līdzvērtīgas pārstrādes iespējas. Plus, 3 ir dzesētājs skaits par 4. |
|
| |||
| |||
| Es labprāt vēlētos redzēt daži attēli no ka CPU oc'd uz 3.4GHz, kā es nekad neesmu redzējis vienu clocked tik augstas
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |