![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
whats punktu kiedy już wykupił quad
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mogą uzyskać więcej quad z ich partii, że są wadliwe.
To będzie jakiś czas, dopóki AMD jest konkurencyjna ponownie. Teraz nie jest czas na zakup ich sprzętu.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Jeżeli mało gotówki i szacunku dla naszego systemu.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Cytat:
m8 jedno straszliwe overclocker jak również
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing.
![]() My System: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nigdy nie zawsze wykorzystywane procesora AMD, nie może powiedzieć, naprawdę chcę albo.
|
|||
|
|||
|
Mi z Athlon 64X2 6000 + bez problemu. OC do 3,4 i stabilny, oparty na OC jeszcze nie tak daleko jeszcze do pchania.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Cytat:
Jak widać tutaj są doskonałym sprzeciw wobec E8200 ![]() ![]() Źródło
Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
|
|||
|
|||
|
I zamienione na AMD rdzeń prawie 2 lata temu, a I've jeszcze spojrzeć wstecz. W 5200 X2-64 Jestem obecnie działa pięknie jest stabilna. To clocked do około 3.4GHz i nadal nie jest jeszcze podpowiedź na chybotliwy. Intel CPU użyłem, aby uruchomić to opakowanie i umrzeć gdybym nawet chciał OC, nie mówiąc o stopień mogę na ten jeden.
Co do tri-core vs quad-core argumentów, to zależy od tego, co używasz systemu. Jeśli, jak ja, to gra dużo i zrobić 3d model pracy, edycji video itp, a następnie podstawowy-3 jest absolutnie idealne. Ja po prostu nie dostał jeszcze wokół modernizacji. Jeśli korzystasz z systemu pokazać, jak duże i wyściełane portfela jest (lub było przed uruchomieniem kosztownej modernizacji procesu = D), a następnie podstawowy-4 jest tylko to, czego potrzebujesz. Korzystanie z tri-core podjąć trochę luzu podczas dużych obciążeniach jest dźwięk. Istnieją do mojej wiedzy, nie ma aplikacji, które można wykonać manewrowania na 2 rdzenie zamiennych oferowanych na quad-core chip. Trzy rdzenie, tak dalece jak to jest, to dobry pomysł. Są one po prostu niepotrzebne. Ogólnie rzecz ujmując, wystarczająco potężny podwójny rdzeń będzie prawdopodobnie nadal odpowiadała tri-core na wydajność, i prawdopodobnie będzie nadal tańsze niż tri-core równoważnych zdolności przetwarzania. Plus 3 jest chłodniej niż 4 liczby. |
|
|
|||
|
|||
|
Bardzo chciałbym, aby zobaczyć kilka fotek tego procesora oc'd do 3.4Ghz jak już nigdy nie widział jeden clocked tak wysokie