![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ce punct atunci când au cumpărat deja în quads |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei pot obţine mai multe din lor quad loturi care sunt defecte. Va fi o vreme, până la AMD este competitiv din nou. Acum nu este momentul pentru a cumpara lucruri lor.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cu excepţia cazului în care vă scăzut în numerar, precum şi respectul pentru sistemul dumneavoastră. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
M8 a avut un teribil overclocker precum şi
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu am folosit niciodată un procesor AMD, nu se poate spune chiar vreau să fie.
| |||
| |||
| Mi cu Athlon 64X2 6000 + cu nici o problema. OC la 3.4 şi stabil, încă de pe înclinat OC deci nu sunt încă departe de a impinge. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
După cum se poate vedea aici sunt un adversar formidabil împotriva E8200 ![]() ![]() Sursă
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Am schimbat la un core AMD aproape 2 ani în urmă, şi am încă de a privi înapoi. În 5200 X2-64 sunt în curs de desfăşurare este frumos stabil. Este scris despre clocked la 3.4GHz şi încă nu chiar la sugestia fiind bolnav. CPU Intel am folosit pentru a rula ar muri şi mor, chiar dacă am încercat să-OC, ca să nu mai vorbim de gradul I poate de data asta. În ceea ce priveşte tri-core vs quad-core argument, aceasta depinde de ceea ce esti, folosind sistemul de. În cazul în care, ca mine, te joc mult şi face unele 3D model de lucru, de editare video, etc, apoi un nucleu-3 este absolut perfect. Eu pur şi simplu nu s-au luat în jur de modernizare încă. Dacă utilizaţi sistemul de a scoate în evidenţă cât de mare şi capitonată portmoneul este (sau a fost, înainte de a început un proces costisitor upgrade = D) atunci un nucleu-4 este doar ceea ce aveţi nevoie. Folosind un tri-core să aibă acces la un pic de stătătoare în timpul sarcini de mare este un sunet. Există, de cunoştinţele mele, nu pot efectua aplicaţii care a renunţa la 2 miezuri oferite de rezervă pe un quad-core chip. Tri miezuri, în măsura în care aceasta merge, sunt o idee bună. Sunt doar inutile. În general, o suficient de puternic dual core va probabil încă un meci de tri-core pentru performanţă, şi probabil va fi în continuare mai ieftine decât un tri-core de echivalent capacitatea de prelucrare. Plus, 3 este un număr mai răcoare decât 4. |
|
| |||
| |||
| Mi-ar placea sa vezi cateva poze din care CPU oc'd la 3.4Ghz ca nu am mai văzut un aşa de mare clocked
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |