![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čo sa v čase, keď už kúpil z štvorposteľové izby |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžu získať viac zo svojich čtyřjádrových partií, ktoré sú chybné. To bude nejaký čas, kým je konkurenčný AMD znovu. Teraz nie je čas na kúpu ich obsah.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Není-li vaše malé hotovosti a dodržiavanie systému. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
M8 mal hroznou overclocker rovnako
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som nikdy použitý AMD CPU, nemôže povedať, naozaj chcem buď.
| |||
| |||
| Bežím s Athlon 64X2 6000 + so žiadnym problémom. OC na 3,4 a stabilné, stále opierala o OC tak nie je tlačený do ešte ďaleko. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Ako môžete vidieť tu sú impozantné súper proti E8200 ![]() ![]() Zdroj
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| I premenili na AMD jadro takmer 2 roky, a ja som ešte obzrieť. Na 5200 X2-64 som práve beží je krásně stabilný. Je to asi stopovanie 3.4GHz a ešte nie je ani náznak v čase vratky. Procesory Intel som použil na spustenie by sa zbaliť a zomrieť, keď ešte snažil OC, nieto na mieru môžem na toto. Ak sa jedná o tri-jadro vs Quad-Core argument, to záleží na tom, čo ste pomocou systému. Ak, ako ja, ty hry hodně a do niektorých 3D model práce, strih videa etc, potom core-3 je úplne dokonalá. Já prostě nedostal asi na modernizáciu doteraz. Ak používate systém na odiv, ako veľké a čalúnené vašej peňaženky je (alebo bolo, ako ste začali drahé upgrade proces = D), potom v jadre-4 je práve to, čo potrebujete. Pomocou tri-jadro, aby sa venovali trochu ubrať pri vysokej záťaži, je zvuk. Existujú na moje vedomosti, žiadne aplikácie, ktoré môžu vykonávať činnosť na 2 náhradné jadra nabízen o Quad-Core čipu. Tri jadrá, pokiaľ to ide, je to dobrý nápad. Sú to jednoducho zbytočné. Celkovo vzaté, dostatočne výkonný duální jadro bude pravdepodobne ešte zápas TRI-jadro na výkon a bude pravdepodobne stále lacnejšie ako tri-jadro ekvivalentné spracovaniu. Plus, 3 je chladnejšie ako 4 čísla. |
|
| |||
| |||
| Bol by som rád, aby pár foto tejto oc'd na CPU 3.4Ghz ako som nikdy nevidel jeden stopovania tak vysoké
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Triple Channel DDR3 | 4D (Ford (Ford) Ollie | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 19. mája 2009 08:17 |
| Ako CPU Switch to HELP !!!!!!!!!! | waxtodonte15 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 16. apríl 2008 17:24 |
| Rovnakú cenu za tieto 2 cpu to, ktorý z nich je lepší | Slepá Dragon | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 31. decembra 2007 12:40 |
| Triple monitory? | Eltocliousus | Graphics Cards & Monitory | 7 | 9. december 2007 12:25 |
| ATI / AMD 's Rad 2900 Na grafické karty. | sgtoku | Graphics Cards & Monitory | 2 | 28. September 2007 13:00 |
| Thread Tools | |
| |