![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| што је у тренутку кад је већ купио оут четворци |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Они могу добити више из својих Куад групе које су неважеће. То ће бити неко време док је АМД конкурентне поново. Сада није време да се купи њихове ствари.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Осим ако је ваш новац и на ниским поштовања за ваш систем. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
м8 је једна страшна као добро оверцлоцкер
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам никада икада користили АМД ЦПУ, не може рећи ЈА стварно оскудица то било.
| |||
| |||
| Им 'трчање са Атхлон 64Кс2 6000 + без проблема. ОЦ на 3,4 и стабилан, наслоњена на још ОЦ тако далеко да се притом не још. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Као што можете видети овде су тежак противник против Е8200 ![]() ![]() Извор
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Ја суаппед на АМД цоре 2 скоро година, а још сам гледати назад. У 5200 Кс2-64 ја сам тренутно изводи се лепо стабилан. Ит'с цлоцкед око 3.4ГХз, а још увек ни не наговјештај ат буде климав. Интел ЦПУ сам користио за покретање бих спаковати се и умрети ако сам чак покушао ОЦ, а камоли на степен могу на овој. Као и до три-Куад-цоре вс цоре аргумент, то зависи од тога коју користите систем за. Ако, попут мене, имате много игара и направити неки 3д модел рада, видео едитинг итд, затим цоре-3 је апсолутно савршена. Ја једноставно немам око за надоградњу је добио још. Ако користите систем да покаже како се велике и тапациран Вашем новчанику је (или је био, пре него што је започео скуп процес надоградње = Д) а затим и цоре-4 је управо оно што треба. Помоћу три-цоре да се мало хигх од недопечен током оптерећења је звук. Постоје, на моје знање, но апликација које се могу обављати на Сант 2 резервних језгри нуди на Куад-цоре цхип. Три језгра, колико то иде, зар је добра идеја. Они једноставно непотребно. Надугачко и нашироко, довољно снажни дуал цоре вероватно ће и даље подударају са три-језгра за успешност, и вероватно ће и даље бити јефтинији од три-језгра еквивалент обраду способност. Плус, 3 је хладњак од 4 броја. |
|
| |||
| |||
| Ја бих љубав да видим мало тог пицс ЦПУ 3.4Гхз као да оц'д Никад нисам видео једног цлоцкед тако високе
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |