![]() |
|
| |||
| |||
| nokta zaman zaten karo satın Whats |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Onlar dört halde bu hatalı olduğunu daha fazla keyif alabilirsiniz. Bu kadar AMD daha rekabetçi bir süre olacak. Şimdi Eşyalarını almak için zaman yoktur.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nakit para ve saygı sizin sistem için düşük sürece. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
M8 de korkunç bir overclocker vardı
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben, gerçekten de yapmak istiyorsunuz değil bir AMD işlemci kullanılan hiç.
| |||
| |||
| Ben Athlon 64X2 6000 ile kullanıyorum + sorun ile. OC için 3,4 ve istikrarlı hala OC böylece eğilim için çok daha bastırıyor değil. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Burada da E8200 karşı zorlu bir rakip olduğunu göreceksiniz ![]() ![]() Kaynak
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Bir AMD çekirdek için yaklaşık 2 yıl önce takas ve henüz geri bakmak ettik. The 5200 X2-64 Şu anda kullanıyorum güzel sabittir. Yaklaşık 3.4GHz ve clocked hala dahi ipucu değildir zayıf olmak. Intel işlemci ben çalıştırmak kadar paketi ve ölmek ben bile OC çalışmış, yalnız ölçüde izin kullanılan ben bu üzerinde. Bu üç gelince çekirdekli Vs dört çekirdekli argüman, bu sizin için ne sistem kullanıyorsanız bağlıdır. Eğer benim gibi bir çok oyun ve bazı 3d modeli çalışma, video düzenleme vs, sonra bir çekirdek-3 kesinlikle mükemmel. Ben sadece henüz yükseltmek için çevresinde var değil. Eğer ne kadar büyük ve cüzdanını bir ses yalıtımı (veya önce = D) sonra pahalı bir yükseltme işlemi başlatıldı atmak için sistem kullanıyorsanız bir çekirdek-4 Sadece olacaktır. Bir üç kullanma çekirdekli yüksek yükler sırasında mola biraz yukarı çekmek için ses. İşte, benim bildiğim kadarı ile, bu 2 yedek çekirdek bir dört çekirdekli fiş teklif için şant yapabileceğiniz hiçbir uygulamalarıdır. Üç çekirdekli kadarıyla gidiyor, iyi bir fikir vardır. Sadece gereksiz demektir. Genelde, yeterince güçlü, çift çekirdekli muhtemelen hala, ve büyük olasılıkla bir üç daha ucuza mal olacak bir üç performans için çekirdek maç olacak eşdeğer işleme yeteneği temel. Ayrıca, 3 4 daha serin sayıdır. |
|
| |||
| |||
| Gibi bir çok yüksek clocked hiç bu CPU 3.4Ghz için oc'd bir kaç resim görmek istiyorum
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |