![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Whats той момент, коли вони вже викупили квадрациклів |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вони можуть отримати більше від своїх чотирьохядерних партіями, які несправні. Це буде якийсь час, поки AMD є конкурентноздатною знову. Зараз не час купувати їхні речі.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Якщо ваша низька на грошові кошти і повага до всієї системи. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
M8 був один страшний оверклокерів, а також
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я ніколи використовуватися AMD, не можу сказати, що я дійсно хочу, щоб або.
| |||
| |||
| Я бігу з Athlon 64X2 6000 + без проблем. OC до 3,4 і стабільною, як і раніше, спираючись на такі ОС не підштовхує до далеко. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Як можна побачити тут вони є грізним суперником проти E8200 ![]() ![]() Джерело
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я змінив на процесори AMD майже 2 роки тому, і я ще не оглядатися назад. 5200 X2-64 я зараз працює чудово стабільною. Це частоті до 3.4GHz і до цих пір немає навіть натяку на час непевним. Процесори Intel я бігав би зібратися і померти, якщо я навіть намагався OC, не кажучи вже про ступінь я можу про це. Що стосується Tri-Core В. С. Quad-Core аргументу, це залежить від того, що ви використовуєте систему. Якщо, як я, ви грі багато і зробити деякі 3D модель роботи, редагування відео і т.д., то CORE-3 є абсолютно досконалим. Я просто не отримали близько оновлення ще. Якщо ви користуєтеся системою щоб показати, наскільки велика і доповнюється ваш гаманець (чи був, перш ніж ви почали дорогий процес оновлення = D), то основною 4-саме те, що вам потрібно. Використання Tri-Core зайняти трохи Slack при високих навантаженнях звук. Є, за моїми відомостями, ніяких додатків, які можуть виконувати шунта в 2 запасні ядер, пропонованих на чотирьохядерний чіп. Три ядра, наскільки вона йде, це гарна ідея. Вони просто непотрібними. У загальному і цілому, досить потужним двоядерним можливо, все ще відповідають Tri-Core для виконання, і, ймовірно, ще дешевше, ніж три-ядра еквівалентно високу продуктивність. Плюс, 3 кулера кількості, ніж 4. |
|
| |||
| |||
| Мені дуже хотілося б побачити кілька фотографій цього oc'd процесором 3.4GHz, щоб я ніколи не бачив настільки високій частоті
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Triple пам'яті DDR3 | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 19 травня 2009 08:17 |
| Як перемкнути процесора ДОПОМОГА !!!!!!!!!! | waxtodonte15 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 16 квітня 2008 17:24 |
| Ту ж ціну за ці 2 процесора, який з них кращий | Blind Dragon | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 31 грудня 2007 12:40 |
| Triple моніторів? | Eltocliousus | Графічні карти & Монітори | 7 | 9 грудня 2007 12:25 |
| ATI / AMD 'S Rad 2900 Pro Graphics Card. | sgtoku | Графічні карти & Монітори | 2 | 28 вересня 2007 13:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |