![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Im мислене за закупуване на допълнителни RAM, може би 2 участия, но аз съм се борят за идентифициране на типа, че трябва да купуват. Моят дънната платка е MSI P4N SLI и аз в момента има 2 щеки на 512MB DDR2 SDRAM PC4300 266MHz. Ако си купя нова RAM пък трябва да отговаря на съществуващите RAM т.е. да DDR2 PC4300 266MHz? Има ли по-добра алтернатива? Благодарности! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Доколкото мога да помним P4N подкрепя овен до скорост от 667MHz (pc5300). Така че той не трябва да съвпада с вече инсталиран овен. Но да знаете, че ако инсталирате различни скорости от овена на дънната платка ще се пуска на всички овен на скоростта на най-бавния DIMM. Аз искам просто да 2x1gb dimms на 667MHz, това е евтин днес.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Махни същите като вече имате.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Въпрос към Далечния Извикай 2 | hitman0042 | PC & конзолата Gaming | 12 | 14 Дек 2008 21:20 |
| Рам Въпрос | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 26 ноември 2008 11:59 |
| Аз също имат RAM въпрос | tomthedrummer1992 | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 6 октомври 2008 11:04 |
| Само един въпрос (за моя компютър) | PC WhizzKid | Общи Хардуер Чат | 9 | 6 декември 2007 15:08 |
| Въпрос моля Help> _ < | Ria | Общи Хардуер Чат | 3 | 10 април 2007 12:58 |
| Нишка Инструменти | |
| |