![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Im přemýšlet o koupi další RAM, 2 koncerty, ale snad jsem snaží identifikovat typ mám koupit. Moje základní deska MSI P4N SLI a já v současné době má 2 tyčinky ze 512mb DDR2 SDRAM PC4300 266MHz. Pokud si koupit nový RAM má, aby odpovídala stávajícím tj. RAM DDR2 PC4300 266MHz být? neexistuje lepší alternativa? Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud si pamatuji, jak jsem se P4N podporuje skopce až rychlostí 667MHz (pc5300). Takže to nemusí shodovat s ram již instalován. Ale to víte, že pokud nainstalujete rozdílné rychlosti ram na desce poběží všechny berana při rychlosti nejpomalejší DIMM. Já bych jenom dostat 2x1gb DIMMy na 667MHz, je to levné dnes.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Získejte stejně jako už máte.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Otázka o Dálném Cry 2 | hitman0042 | PC a herní konzole | 12 | 14. prosince 2008 21:20 |
| Ram Otázka | P5200 | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 26. listopadu 2008 11:59 |
| Také jsem mít RAM otázku | tomthedrummer1992 | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 6. října 2008 11:04 |
| Jen otázka (O My PC) | PC WhizzKid | Obecné Hardware Chat | 9 | 6. Prosinec 2007 15:08 |
| Otázka prosím pomozte> _ < | Ria | Obecné Hardware Chat | 3 | 10. dubna 2007 12:58 |
| Thread Nástroje | |
| |