![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im razmišljate o kupnji dodatnog RAM-a, možda 2 nastupe, ali sam se bori za prepoznavanje tipa ja bi trebao kupiti. Moja matična ploča je SLI i MSI P4N sam trenutno imaju 2 štapići od 512MB DDR2 SDRAM PC4300 266MHz. Ako sam kupiti novi RAM ne moraju odgovarati postojećim tj. biti DDR2 RAM PC4300 266MHz? Ima li boljeg alternativa? Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dug kao Ja mogu sjećati P4N ram upto podržava brzine od 667MHz (pc5300). Tako da ne moraju odgovarati ovna već instaliran. Ali, to znam, da ako instalirate različite brzine RAM-a na matičnoj ploči će se izvoditi sve ovna na brzinu najsporijim DIMM. Ja bih samo 2x1gb dimms od 667MHz, to je u današnje vrijeme jeftin.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Get isti kao već imate.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pitanje o Far Cry 2 | hitman0042 | PC & konzole Igre | 12 | 14. prosinac 2008 21:20 |
| Ram Pitanje | P5200 | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 26. studeni 2008 11:59 |
| JA isto tako imati RAM pitanje | tomthedrummer1992 | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 6. listopad 2008 11:04 |
| Samo je pitanje (o moj PC) | PC WhizzKid | General Hardware Chat | 9 | 6. prosinac 2007 15:08 |
| Pitanje ugoditi pomoć> _ < | Rijas | General Hardware Chat | 3 | 10. travanj 2007 12:58 |
| Thread Tools | |
| |