![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Im gondolkodás felvásárlás további RAM, 2 koncert, de talán én vagyok küzd meg az I. típusú kell vásárolni. Saját alaplap MSI P4N SLI és én jelenleg 2 sticks of 512MB DDR2 SDRAM PC4300 266MHz. Ha veszek új RAM és nem felel meg a jelenlegi, azaz a DDR2 RAM PC4300 266MHz? Van egy jobb alternatíva? Köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amennyire én emlékszem a P4N támogatja ram upto sebesség 667MHz (pc5300). Így nem kell, hogy megfeleljen a ram már telepítve van. De tudom, hogy ha telepíteni eltérő sebességű ram az alaplap fog minden RAM sebességnél a leglassabb DIMM. Én csak 2x1gb DIMM a 667MHz, ez olcsó manapság.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Get azonos a már meglévő.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Question about Far Cry 2 | hitman0042 | PC és konzol játékok | 12 | 14. december 2008 21:20 |
| Ram kérdés | P5200 | Processzorok, alaplapok és RAM | 8 | 26. november 2008 11:59 |
| Nekem is van egy RAM kérdés | tomthedrummer1992 | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 6. október 2008 11:04 |
| Csak egy kérdés (About My PC) | PC WhizzKid | Általános fémáru Chat | 9 | 6. december 2007 15:08 |
| Kérdés, kérem, segítsen> _ < | Ria | Általános fémáru Chat | 3 | 10. április 2007 12:58 |
| Téma eszközök | |
| |