![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Im mąstymas pirkti papildomus RAM, gal 2 koncertai, bet aš sunkiai sekasi identifikuoti rūšis turėčiau pirkti. Mano pagrindinė plokštė yra MSI P4N SLI ir aš šiuo metu naršo 2 lazdelės su 512MB DDR2 SDRAM PC4300 266MHz. Jeigu aš turiu pirkti naują atminties ji turi atitikti galiojančius ty RAM DDR2 PC4300 266MHz būti? Ar yra geresnė alternatyva? Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiek aš atsimenu P4N RAM palaiko upto 667MHz greitį (PC5300). Taigi ji neturi sutapti su avinu jau įdiegtas. Bet žinau, kad jeigu jūs nustatote skiriasi greičiu RAM plokštę veiks visus iš lėčiausiai DIMM greitis RAM. I'd just get 2x1GB DIMM 667MHz, tai pigūs šiais laikais.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gauti pat, kaip jūs jau turite.